BLAŽIČ: Drago mi je što ću ponovo igrati u Ljubljani!

Bek crveno-belih raduje se gostovanju u Sloveniji, jer će ponovo igrati pred "domaćom publikom"

  • 4

Košarkaš Crvene zvezde Jaka Blažič rekao je da će bez emocija odigrati protiv bivšeg kluba Olimpije iz Ljubljane, jer mu je najbitnije da crveno-beli nastave pobednički niz u Jadranskoj ligi.

- Drago mi je što ću ponovo biti u prilici da igram u Ljubljani. Međutim, emocije ovog puta ostavljam po strani, jer želim da sa Zvezdom nastavim pobednički niz u Jadranskoj ligi. Potrudiću se da pružim što bolju partiju i pomognem mom timu da zabeleži još jedan trijumf - rekao je za klupski sajt Blažič, koji je pre Zvezde dve sezone nosio dres Olimpije.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Izabranici trenera Dejana Radonjića neće imati mnogo vremena da se spreme za gostovanje u Sloveniji, pošto su u petak poraženi na startu Top 16 faze Evrolige od slavnog Reala (79:72).

- Najveći problem predstavlja manjak vremena između dve utakmice. Bitno je da malo ''ohladimo glavu'' i da se fizički oporavimo. Oni imaju ambicje da se plasiraju plej-of regionanog takmičenja i zato će se sigurno makismalno potruditi da iskoriste naš umor, ali i prednost domaćeg terena. Moramo što bolje da se pripremimo i da ostvarimo trijumf - zaključio je Blažic.

Utakmica Olimpija - Crvena zvezda igra se sutra od 19 sati u dvorani Stožice u Ljubljani.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    4. januar 2015 | 11:18

    E lozi se,jer te takvog volimo i kad ne das loptu Burusisu,kad promasis trojku cim udjes sa klupe,kad zaplaces posle Cibone i kad udaris taksi ti si nas Jaka koga obozavamo!

  • grobar do koske

    4. januar 2015 | 12:52

    XXAAXXAA..Klasican "EVRO"-igrac,ni bivsi,a ni sadasnji klub,koji ce takodje jednom biti BIVSI NE VOLI DO KOSTI,VEC DO POSLEDNJE PARE..XXAAXXAA..Toliko o odanosti vasih igraca prema MATICNOM KLUBU,a da,PA VI NI NEMATE MATICNI KLUB-UGASEN JE..!!!...XXAAXXAA..Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

  • pozdrav

    4. januar 2015 | 10:16

    Ne lozi se!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA