Odbio Junajted i postaje najplaćeniji defanzivac na svetu!

Španski reprezentativac Serhio Ramos, koji je navodno odbio ponudu sa Ostrva, trebalo bi da potpiše dosta unosniji ugovor sa Realom

  • 2

Fudbaler madridskog Reala Serhio Ramos uskoro će potpisati novi ugovor sa klubom prema kojem će postati najplaćeniji defanzivac na svetu.

Ramos je već nekoliko meseci u pregovorima sa čelnicima kluba, koji žele da ga nagrade za odlične partije, posebno u prošloj sezoni kada je bio jedan od najzaslužnijih igrača za osvajanje Lige šampiona. Takođe, ovo bi mogla da bude nagrada za to što je navodno odbio ponudu Junajteda da se preseli na Old Traford.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Španski štoper ugovor sa madridskim timom ima do 2017. godine prema kojem zarađuje šest miliona evra godišnje, skoro dva manje od najplaćenijeg defanzivca današnjice Džona Terija iz Čelsija.

On je 2005. godine iz Sevilje prešao u Real, za koji je odigrao 425 utakmica i postigao 52 gola. Sa kraljevskim timom osvojio je tri titule Primere, Ligu šampiona, dva Kupa kralja, Superkup Evrope, dva Superkupa Španije i Svetsko klupsko prvenstvo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Spuzva Bob Kockani

    4. januar 2015 | 21:07

    Vidjeli smo ga danas protiv Valesije; auto gol I krivac posle kornera kad je Valensija povela 2-1.Ljudi koliko ima boljih defanzivaca u ovom fudbalu, samo su vakvi kao sto je Ramos provikan I to je to

  • Dejan

    4. januar 2015 | 16:54

    Ramos kralj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA