Da li je ovo dokaz da Kavani prelazi u Junajted?

Urugvajac i njegov kolega Ezekijel Laveci suspendovani su zbog kašnjenja sa povratkom u klub posle odmora, a možda su na taj način dvojica fudbalera dala razlog upravi PSŽ-a da ih pusti da napuste tim

  • 1

Francuski šampion Pari Sen Žermen suspendovao je danas fudbalere Edinsona Kavanija i Ezekijela Lavecija zato što su kasnili sa povratkom u klub posle odmora.

Argentinac i Urugvajac propustili su pripreme u Maroku i prijateljski meč protiv Intera, zbog čega će narednih sedam dana trenirati odvojeno od tima.

- Oni neće igrati naredne dve utakmice protiv Monpeljea i Bastije jer je neprihvativo da toliko kasne na pripreme. Tim potezom oni ometaju ambicije kluba i ugrožavaju atmosferu. Krajem sledeće nedelje donećemo odluku šta ćemo sa njima - rekao je Blan na konferenciji za medije, a prenosi agencija AP.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Blan je istakao da su Kavani i Laveci želi da provedu više vremena sa porodicama, ali francuski mediji spekulišu da time žele da ubede čelnike kluba da ih prodaju pošto nisu zadovoljni svojim statusima.

Za Kavanija je veliko interesovanje pokazao Mančester junajted, dok je za Argentinca zainteresovan Napoli. Da li će do ovih transfera doći ostaje da se vidi.

(Telegraf/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA