Peković pomaže Partizanu da dovede pleja?

Prema nezvaničnim informacijama bivši centar crno-belih će klubu donirati određenu sumu novca, koja će biti iskorišćena za dovođenje organizatora igre

  • 57

Veliki potez Nikole Pekovića prema Partizanu! Centar Minesote je posle Aleksandra Pavlovića, koji se po izuzetno lošim finansijskim uslovima vratio u crno-beli tim kako bi pomogao ekipi Duška Vujođševića, pokazao koliku ljubav gaji prema Partizanu.

Prema nezvaničnim informacijama bivši centar crno-belih će klubu donirati određenu sumu novca, kako bi se konačno skinula BAT zabrana zbog dugovanja prema Dejanu Musliju, a deo para će biti iskorišćena za dovođenje oplejmejkera, koji je preko potreban Partizanu.

Vujošević je prethodnih dana otkrio da u crno-belom timu voleo da vidi pleja Zadra Florensa, a ostaje da se vidi da li će ovaj Amerikanac uskoro stići u Humsku.

Na listi igrača koji bi mogli da dođu u Partizan našlo se i ime bivšeg igrača Cibone i CSKA, Džamonta Gordona, koji je prethodne dve godine proveo u ekipi Galatasaraja, a trenutno se oporavlja od povrede prednjih ukrštenih ligamenata. Vujošević i Gordon su sarađivali u CSKA, što bi ukoliko Amerikanac dođe u Partizan, moglo da olakša adaptaciju na klub.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    5. januar 2015 | 08:53

    PEKMEN !!! ON,SASA PAVLOVIC I SVI KOJI SU PROSLI,SADA SU,A I BICE U SVETINJI,UZ VERNE I ODANE GROBARE,CINE PARTIZAN ONIM STO JESTE-NAJVECI, NAJUSPESNIJI TIM I BREND SRBIJE SVIH VREMENA-INSTITUCIJA !!! Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

  • marko

    5. januar 2015 | 10:29

    Ajmo grobari sad pomozite da istrajemo kada nas gazi cela drzava. Jos samo ovu godinu i posle ce misevi da se razbeze sami. Partizan institucija.

  • Gregor Fucka

    5. januar 2015 | 10:16

    Nikola ljudino, nemam reci... Ovaj potez je za divljenje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA