Čelsi i Liverpul se otimaju za jednog od najboljih defanzivaca ''Football Manager-a 2008'' (VIDEO)

U trku za defanzivcem Mančester Sitija, na pozajmici u Fjorentini, uključio se i Inter jer je Manćini vrlo dobro upoznat sa karakteristikama Mike Ričardsa

  • 0

Mnogi ljubitelji legendarne igrice ''Football Manager 2008'' rado se sećaju defanzivca Mančester Sitija Mike Ričardsa koji je fenomenalno pokrivao skoro sve pozicije u odbrani i bio je idealno rešenje za kupovinu ukoliko ste jurili trofeje.

U stvarnosti je to bila druga priča jer Ričards nije bio ni upola onakav kao na igrici. Možda jeste na početku karijere u Sitiju, ali po dolasku velike love i dovošenja ozbiljnijih igrača tavorio je na Etihadu. Prešao je na pozajmicu u Fjorentinu gde se takođe nije naigrao ove sezone.

Ipak, to ne sprečava Čelsi, Liverpul, ali i Inter da ponude novac za njegove usluge, kao ni Siti da ga proda. Italijanski mediji prenose da Ričardsu ugovor ističe na leto i da je januarska pijaca idealna za njegovu prodaju, a da Viola ne želi dalju saradnju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA