Savićević dolazi da podrži Kosovo?

Predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore za sada nije odgovorio na poziv Fadilja Vokrija

  • 36
Dejan Savicevic Dejo Foto: Promo

Fudbalski savez takozvane države Kosovo prirediće svečanost povodom proglašenja najboljih fudbalera u 2014. godini, i tom prilikom pozvao je specijalne goste.

Među prvim zvanicama je Žerom Šampanj, jedan od kandidata za predsednika FIFA, koji otvoreno lobira za prijem Kosova za punopravno članstvo u svetsku kuću fudbala.

Šampanj je radio u FIFA kao zamenik sekretara i bio je rame uz rame s Blaterom u periodu od 2002. do 2005. godine, da bi definitivno otišao 2010, kada se pretpostavlja da je zapravo izbačen.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Među pozvanima za svečanost je i predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore i legenda jugoslovenskog fudbala, Dejan Savićević, ali kako pišu prištnski mediji, on još nije odgovorio da li će prisustvovati.

- Posalali smo mu pozivnicu. Izvršni komitet saveza je mnogima poslao pozivnice - rekao je predsednik saveza Fadilj Vokri, ne želeći da odgovori da li se Savićević izjašnjavao o dolasku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    6. januar 2015 | 12:42

    ..XXAAXXAA..Brat za brata,isti TATA,VERA i SPONZOR-VOLI !!!..XXAAXXAA..Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

  • Niksicanin

    6. januar 2015 | 11:21

    Dejo je fasisoidni Crnogorac, (kad kazem Crnogorac, mislim na crnogorsku naciju) koga mi, Srbi iz CG, ne volimo, bilo da se radi o Grobarima ili Delijama!

  • Rt

    6. januar 2015 | 11:10

    Ne bi me zacudilo da ode , jos malo pa ce da pricaju kako su im siptari veca draca nego mi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA