Ima još jednu šansu, ako je prokocka legenda Barselone će morati da napusti klub!

Luis Enrike mogao bi da dobije otkaz ukoliko klub nastavi sa slabim rezultatima, pišu španski mediji

  • 2

Trener fudbalera Barselone Luis Enrike mogao bi da dobije otkaz ukoliko tim nastavi da beleži loše rezultate, prenose španski mediji.

Sportski list "El Mundo Deportivo" navodi da je rukovodstvo Katalonaca nezadovoljno njegovim radom, posebno nakon što klub nije iskoristio kiks Real Madrida u Valensiji (2:1) da pobedom protiv Sosijedada preuzme lidersku poziciju na tabeli Primere.

Barselona je u nedelju poražena u San Sebastijanu (1:0) i sa utakmicom više i dalje zaostaje bod za "kraljevskim klubom", ali sada "u društvu" sa aktuelnim šampionom Atletikom, koji je dan ranije bio siguran protiv levantea (3:1).

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Španski mediji ujedno podsećaju na "lomove" unutar kluba, otpuštanje sportskog direktora Andonija Zubizarete i odlazak legendarnog kapitena Karlesa Pujola, kao i na "loše relacije" između Enrikea i vodećih zvezda tima, Lionela Mesija i Nejmara.

"El Mundo Deportivo" tvrdi da rukovodsrvo Barselone ultimativno zahteva od Enrikea pobede protiv Elčea 8. januara u Kupu kralja i protiv Atletika Madrid u prvenstvenom derbi susretu 11. januara.

U protivnom, 44. godišnji stručnjak biće otpušten, zaključuje list.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 007

    7. januar 2015 | 00:45

    Opet mali trol pun kompleksa pravi probleme i smenjuje trenera... Sto ga ne stave da bude trener igrac ako je toliki genije...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA