• 14

Najtalenovaniji hrvatski teniser se poredi sa Novakom Đokovićem!

- Kada igram svoj najbolji tenis, onda izgledam kao Đoković, a kada igram nešto lošije, onda sam više kao Mari - rekao je Ćorić

  • 14

Mladi hrvatski teniser Borna Ćorić jedan je od najtalentovanijih igrača na turu, a kako ističe ima želju da postane najbolji na setu.

- Ne igram tenis da bih se probio u Top 20, to mi nikada nije bio cilj. Mislim da je besmisleno baviti se sportovm ako vam cilj nije da budete najbolji na svetu. Kada igram svoj najbolji tenis, onda izgledam kao Đoković, a kada igram nešto lošije, onda sam više kao Mari - rekao je Ćorić.

Foto: AP/Tanjug

Foto: AP/Tanjug

Trenutno 95. teniser sveta objasnio je koje sličnosti u igri ima sa srpskim teniserom.

- Mislim da je moja igra slična Đokovićevoj. Krećem se dobro, ne promašujem mnogo, borac sam i bekhendf mi je najbolji udarac. U ovom trnutku sam najbolji igrač moje generacije. Trenutno je proboj uz Top50 u narednih nekoliko meseci realan cilj - rekao je Ćorić.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Milos

    Cuj ovog Vladu, sto bi covece nekom smetalo sto je decko Hrvat? Kako li si samo dosao do tog zakljucka iz ovog teksta? Naprotiv, meni decko bas deluje kao smekerica i vidi se da nije iskompleksiran. Bolje da nisi poslao nikakav komentar, vrlo je glup.

  • Vlada

    Momak ima mentalitet pobednika. Biće od njega nešto sutra. Smeta vam što je Hrvat?

  • Dr_sokrates

    Ok, mlad ,talentovan. Ali on se vinuo u nebo onog momenta kada je dobio nadala. Ps nadal u zadnje vreme ne lici na sebe zbog silnih operacija,povreda... itd,itd... danas je izgubio od nemca koji je na 127 mestu.. pa sta sad ovaj odma treba da se poredi sa djokovicem, Federerom,marejom??? ..... , snovi su jedno a realnost je drugo.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima