Bundesligaš nudi pola miliona evra za Zvezdinog vezistu

Navodno je u Ljutice Bogdana stigla ponuda od jednog nemačkog tima za Aleksandra Kovačevića

  • 16

Crvena zvezda će ove sezone poprilično renovirati tim. Posle nekoliko dolazaka u klub iz Ljutice Bogdana, sada je reda da suledi još nekoliko odlazaka, a posle Đorđa Rakića, Gorana Gogića i Nejca Pečnika i otpisivanja Nikole Mijailovića, čini se da bi tim ove zime mogao da napusti i Aleksandar Kovačević.

Neumorni zadnji vezni je i prthodnog leta bi blizu selidbe u inostranstvo, a sada je ista situacija, jer je klubu neophodan novac. Uskoro bi trebalo da se isplati zaostalo dugovanje prema Bronovickom i upravu su neophodne pare, a deo njih možda dođe upravo od budućeg transfera popularnog "Tenka" za koga ima ponuda i to iz Bundeslige.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Kako prenose mediji, na crveno-belu stranu Topčiderskog brda je stigla zvanična ponuda od pola miliona evra za Kovačevića i to iz Ajntrahta iz Franfurta.

Ova ponuda teško da zadovoljava želje čelnika Zvezde naročito imajući u vidu da je letos Steaua nudila duplo više, ali situacija oko problema licenciranja igrača i izlaska u Evropu sledeće godine predstavlja veliki pritisak na leđima rukovodilaca u Ljutice Bogdana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    7. januar 2015 | 10:19

    XXAAXXAA..Bravo terzo- finansijski MAGu..Samo BAHATO i duplo u MINUS..XXAAXXAA..Po terzinim NAPREDNIM shvatanjima,doKUSURIVANJE fkcz ide SPORO,PA RESIO DA UBRZA,UBACIO JE U 5 BRZINU ZA KRAJJJJJJ SVETSKOG SHAMPIONA U PRAVLJENJU DUGA OD STRANE SOPSTVENIH LEGENDI KLUBA..,ZURI SE "INTERESantima" tj. INVESTITORIMA..!!!..XXAAXXAA..Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

  • Miga

    7. januar 2015 | 14:12

    Zadrzitega pa naleto ga prodajte za 250000h

  • simon

    7. januar 2015 | 16:29

    aaaaajmo rasprodajaaaaa! malo presao,redovno odrzavaaaaan,hranio se pecurkamaaaaaaa! jedna oteta titulaaaaaaaa! nosi vodu igracimaaa! menja dihtunge i gumiceeeee! nema da curi!!!! nece da potpise za ramadanija pa moze i za 300 000! (ostatak zvezdanu na ruke,he he, isto mu dodje, zvezda-zvezdan)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA