Srbi kolo vode u borbi za najboljeg igrača Evrolige!

Prema mišljenju trenera evroligaša Miloš Teodosić ili Boban Marjanović poneće MVP titulu na kraju ovosezonskog takmičenja

  • 5

Evroliga je nastavila sa svojom anketom koju je sprovela među trenerima timova koji su igrali u njoj ove sezone, a sada je na red došlo i pitanje o tome koji igrač će biti proglašen za MVP-ija ovogodišnjeg izdanja najjačeg takmičenja u Evropi.

Nakon što smo na početku godine saznali koji su timovi najboji domaćini, kao i ko je najbolji trener u Evroligi, sada su stratezi glasali o tome ko će biti najbolji igrač, a Srbi tu vode glavnu bitku.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Prema mišljenju stručnjaka najveće šanse da bude MVP u sezoni 2014/2015 ima plejmejker moskovskog CSKA i reprezentacije Srbije Miloš Teodosić koji je dobio 33% glasova trenera ekipa koje se takmiče, a njemu sa druge pozicije najviše preti najkorisniji igrač prve faze takmičenja Boban Marjanović koji je dobio 20% glasova.

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

Daleko ispod njih dvojice se nalazi Hrvat Ante Tomić koji ima 12 procenata glasova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Београђанин

    7. januar 2015 | 18:29

    Утицај Звездине школе и стила је немерљив. А убудуће ће бити још јачи!

  • grobar do koske

    7. januar 2015 | 17:04

    A macvan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA