Ma, koji Biber kad je tu Bosanac: Reprezentativac BiH "upecao" Selenu Gomez! (FOTO) (VIDEO)

Sejad Salihović je izgleda uspeo da osvoji jednu od najpopularnijih pevačica i glumica današnjice i da je natera da zaboravi na problematičnog kolegu sa kojim je imala više nego burnu vezu

  • 8

Bosanskohercegovački reprezentativac Sejad Salihović nije imao baš najbolju polusezonu iza sebe na profesionalnom planu, ali izgleda da mu se sve to vratilo kada je ljubav u pitanju.

Fudbaler Hofenhajma je zajedno sa nekoliko bivših saigrača odmor proveo u Abu Dabiju, a tamo je upoznao jednu od napjoznatijih i najpopularnijih mladih glumica i pevačica današnjice Selenu Gomez. Međutim, izgleda da se sve nije završilo samo na upoznavanju, već da je i lepa Amerikanka pala na čuveni bosanski šarm.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Njih dvoje se nekoliko dana proveli u istom društvu, ali sudeći po ovoj fotografiji iskusni Salihović je izgleda naterao mladu glumicu da zaboravi na Džastina Bibera sa kojim je tokom prethodnih nekoliko godina imala više nego burnu vezu.

Foto: AP/Chris Pizzello Foto: AP/Chris Pizzello

Njih dvoje su zajedni jahali kamilu, a kasnije su sa društvom izašli na večeru što možete videti na videu OVDE koji je upravo mlada pevačica okačila na svom profilu na Instagramu.

- prvi put smo se videli na odmoru. Išli smo zajedno na safari, ali ništa više se od toga nije dogodilo - rekao je Salihović za nemački Bild, a mi se pitamo da li je zaista tako ili je samo šmekerski odbio da govori o tome i ispao džentlmen do kraja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA