ZVEZDA SE SVETI EVROPSKOM ŠAMPIONU: Spremite se za sudar titana pod koševima!

Crveno-beli traže revanš za prošlogodišnja dva poraza, a meč bi mogao da odluči direktan duel između dvojice najdominantnijih centara Evrope u ovom trenutku

  • 22

Košarkaši Crvene zvezde spremaju osvetu i to ni manje ni više nego vladajućem šampionu Evrope. Bole crveno-bele dva poraza iz prošlosezonskog izdanja Evrolige, protiv Makabija, a sada će imati priliku da se revanširaju "ponosu Izraela", koji je u međuvremenu napraivo iznenađenje i osvojio ovo takmičenje.

Igrači srpskog tima će u drugom kolu Top 16 faze gostovati ekipi iz Tel Aviva i pokušae da naprave svojevrsno iznenađenje i dođu do pobede koja bi im dala krila za nastavak takmičenja, a čime bi anulirali poraz protiv Reala prošle nedelje.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Trener Zvezde Dejan Radonjić nije želeo ništa da obećava uoči meča, tvrdeći da će ovo biti samo još jedan čas za njegove košarkaše.

Ono što će sigurno obeležiti ovaj susret jeste i duel koji će se voditi pod koševima i to je još jedan razlog zbog čega će ljubitelji košarke iz cele Evrope sa pažnjom gledati ovu utakmicu. Na jednoj strani biće MVP prvog dela takmičenja, Boban Marjanović, a na drugoj strani fizički sigurno najdominantniji evropski igrač Sofoklis Skorcanitis.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Protiv njega mi je bilo najteže da igram. Mnogo je snažan i brz za tu masu. Kako se kreće nikada ne biste rekli da je toliko težak. Sigurno je jedan od najboljih igrača Evrope i da biste ga sačuvali potrebno je mnogo snage, truda, ali i pameti. Nadam se da će mi iskustvo iz ranijih duela poslužiti da sada odradim bolji posao u odbrani - rekao je Marjanović.

Utakmica između Makabija i Crvene zvezde počinje u 20 časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    8. januar 2015 | 10:08

    ..OSVETA u glavama BUDALA je OPASNO "ORUZJE"..XXAAXXAA..Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

  • Zile

    8. januar 2015 | 08:57

    Titani su klubovi sa tradicijom, a ovaj tim "zvezde" je samo kratkotrajni državni eksperiment...

  • grejna tehnika

    8. januar 2015 | 08:48

    Hahahahahahahajhahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA