PROKLETSTVO KLUBA IZ KRAGUJEVCA: Trojica igrača im poginula u saobraćajnim nesrećama!

Kragujevac Vajld Borsi su pre nekoliko dana doživeli težak udarac kada je njihov 16-godišnji član izgubio život u udesu što je već treći takav slučaj u istoriji kluba, u poslednje četiri godine

  • 1

Klub američkog fudbala Kragujevac Vajld Bors je pre nekoliko dana zadesila ogromna nesreća kada je njihov igrač Pavle Škrkić (16) poginuo u saobraćajnoj nesreći i to na svom kućnom pragu, a to je čak treći slučaj u ovom timu da jedan njihov član gubi život u udesima.

Ovu ekipu kao da prati neko veliko prokletstvo, jer su u poslednje četiri godine ostali bez čak trojice igrača koji su stradali u saobraćajnim nesrećama. Pre Škrkića svoj život su izgubili Veljko Makojević (25) koji je 2011. godine poginuo prilikom povratka sa mora, u okolini užica, a u maju 2013. godine na motoru je stradao Miro Bogdanović (29).

Foto: wildboars.rs Foto: wildboars.rs

- Ovo je strašno! Ostali smo bez još jednog saigrača. Pavle je nedavno dobio poziv da debituje za juniorsku reprezentaciju Srbije. Bio je jedan od nejperspektivnijih omladinaca. Presrećan zbog poziva selektora je na Fejsbuku napisao da se oseća ponosno. Nažalost nije dočekao da odigra svoj prvi meč za državni tim - rekli su o nesrećnom mladiću njegovi saigrači.

Oni su obučeni u klupsku opremu prisustvovali sahrani svog druga koji je otišao na večni počinak baš na Badnji dan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA