Lazović ostaje do leta u Zvezdi

Talentovani vezista kome je ostalo još šest meseci do kraja ugovora i koji ima dozvolu da napusti klub tokom januara, najverovatnije će ipak do juna ostati na stadionu "Rajko Mitić"

  • 9

Stvar koja najviše muči navijače Crvene zvezde ove zime jeste da li će Darko Lazović ostati u klubu do leta ili će već sada spakovati kofere i preseliti se u neki od inostranih klubova.

Talentovani vezista ima još šest meseci ugovora sa crveno-belima, ali i dozvolu da napusti klub u januarskom prelaznom roku, međutim, za njega još uvek nije stigla prava ponuda i on će sigurno započeti pripreme sa ekipom, ali ono što može da umiri pristalice Zvezde po ovom pitanju jesu reči Nenada Lalatovića i Zvezdana Terzića.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Trener i generalni direktor su na početku priprema saopštili da će najverovatnije rođeni Čačanin ostati do kraja sezone u timu, a da će se naknadno pričati sa njim o produžetku ugovora kako ne bi otišao bez ikakave nadoknade.

- Postoji velika verovatnoća da će Lazović ostati do leta, a o produžetku ugovora ćemo razgovarati naknadno - rekao je Terzić, a na njegove reči se nadovezao i Lalatović.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

- Lazović se javio za pripreme. Znam da je imao ponudu iz Holandije, ali će verovatno ostati do leta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA