Džošua Parker - Zvezdin novi napadač i nekadašnji desni bek KPR (FOTO)

Crveno-beli utanačili sve detalje sa doskorašnjim ofanzivcem Domžala s kojim su potpisali dvogodišnji ugovor

  • 14

Crvena zvezda je predstavila još jedno pojačanje. U danu kada su počeli zimske pripreme, šampion Srbije je utanačio sve detalje sa reprezentativcem Antigve i Barbude Džošuom Parkerom, doskorašnjim napadačem Domžala.

Parker se obavezao na dvogodišnju vernost crveno-belima i zadužio je dres sa brojem ''23'' iz razloga što mu je sin rođen 23. novembra.

- Srećan sam i zadovoljan što sam u Crvenoj zvezdi. Došao sam da osvojimo titulu i nestrpljiv sam da sve počne. Cilj mi je da se uklopim u tim i zaslužim mesto u startnoj postavi. Biće mi potrebno vreme da se naviknem na novu sredinu, ali nadam se da ću se brzo uklopiti  -rekao je Parker koji je ponikao u Kvins Park Rendžersu:

Foto: crvenazvezdafk.com Foto: crvenazvezdafk.com

- U mlađim kategorijama sam bio napadač, ali sam za prvi tim KPR debitovao kao desni bek. Taman kada sam počeo da se navikavam na novu poziciju, trener mi je opet promenio ulogu. Zbog toga i drugi treneri nisu bili sigurni gde da me stave, pa sam otišao u Sloveniju da se dokažem kao napadač.

O kvalitetima novog napadača Zvezde govorili su i generalni direktor tima Zvezdan Terzić, ali i trener Nenad Lalatović.

- Slali smo skaute da gledaju Parkera i svi su dali pozitivno mišljenje. On je u ovom momentu nešto najbolje što Zvezda može da priušti - rekao je Terzić, dok je Lalatović otkrio od koga je dobio pozitivne signale za njegov potpis:

- Gledao sam DVD sa njegovim mečevima, takođe sam konsultovao trenera Domžalea Marka Elznera i Zlatka Zahovića iz Maribora. Svi su imali samo reči hvale za njega.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    8. januar 2015 | 14:09

    ..XXAAXXAA..PISEM DA BIH PISAO,A NE DA BIH NESTO REKAO..Tako i VI o "NAPADACU"(samo mi nije jasno, na cega i koga..)koji VREDI-NISTA i koji je DOSAO U-NISTA..XXAAXXAA..Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

  • SOKI P.F.C. PRIJEDOR

    8. januar 2015 | 15:23

    Poceo kao napadac, pa malo bek, pa opet u napad... Mozda je on vaterpolista samo mu niko nije rekao? Kakav cirkus. Pa Terzic svjesno rusi klub!

  • rodja

    8. januar 2015 | 14:17

    auuuu,auuuu,kao i svaki put oslanjaju se na svoju skolu,imaju li je uopste?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA