Zbog ove fotke su fudbaleru poručili: "Zabijaj" na terenu, a ne van njega! (FOTO)

Meksički igrač Horhe Šantom Enrikez našao se na udaru navijača i javnosti nakon što se pojavila fotografija njega i njegove atraktivne devojke u ljubavnom zanosu

  • 4
Foto: Instagram/chatonofic Foto: Instagram/chatonofic

Povremeni reprezentativac Meksika Horhe Šantom Enrikez našao se u centru pažnje javnosti u svojoj zemlji i to zbog fotografija sa svojom devojkom, poznatom tamošnjom TV voditeljkom Gledis Kasteljanos.

Ovaj fudbaler se suočava sa mogućom kaznom od strane svog kluba Čivas Gvadalahare, a nalazi se i na udaru navijača, jer se pojavila slika na kojoj on i njegova devojka izgedaju kao da se spremaju za seks, odnosno, on leži preko nje spuštenih pantalona.

Foto: Instagram/chatonoficial Foto: Instagram/chatonoficial

Enrikez je već odavno ima reputaciju koju je stekao "aktivnostima" van terena, jer je bio povezivan sa mnogobrojnim manekenkama i modelima.

Predsednik kluba Nestor de la Tore je rekao da je šokiran ovim fotografijama i da su one neprikladne za nekoga ko je član tima i najavio moguće preduzimanje disciplinskih mera protiv Šantoma. Fudbaler se zbog ovoga našao i na udaru navijača koji su mu poručili da je bolje da "zabija" golove na terenu, a ne van njega.

Foto: Instagram/chatonoficial Foto: Instagram/chatonoficial

Ovim povodom se javila i glavna akterka, seksipilna gđica Kasteljanos koja je poručila da ona voli svog izabranika i da je on čini srećnom, a kasnije je pokušala da se opravda rečima da na inkriminišućoj fotografiji nisu zapravo ona i Enrikez.

Foto: Instagram/chatonofic Foto: Instagram/chatonofic

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA