Nakon ovakvog tajm-auta, nije ni čudo što Njujork niže negativne rekorde (VIDEO)

Niksi zabeležili i 33. poraz u NBA ligi, dok je njihov trener Derek Fišer ''briljirao'' tokom jednog odmora * Majami pao u Portlandu

  • 1

To što su košarkaši Njujorka vezali 14. uzastopni poraz i što su stigli do negativnog NBA rekorda od pet pobeda i neverovatna 33 poraza, navijači ovog tima najviše krive trenera Dereka Fišera. I, u pravu su. Barem ako gledamo tajm-aut koji je ''odradio''  protiv Hjustona gde su Niksi ubedljivo izgubili kod kuće - 120:96.

Kao da trenira školski tim, a ne NBA ligaša, Fišer je na jednom tajm-autu umerenim tonom i pedagoški pokušavao da digne ekipu sa izjavama ''Verujem u vas'' ili ''Vi možete da igrate ovaj meč'', umesto da je pokušao da ih muški razdrma.

Fišer nije uspeo da ih razdrma, ali Harden zato jeste da ih uzdrma. Postigao je 25 poena i imao devet asistencija i to sve za samo tri četvrtine koliko je igrao. Trevor Ariza je dodao 18, dok je ruki Trevis Vera bio najefikasniji u redovima domaćeg tima sa 21 poenom.

Dabl-dabl učinak Lamarkusa Aldridža bio je dovoljan da Portland kod kuće savlada vicešampiona majami rezultatom 99:83. Meč je završio sa 24 poena i 12 skokova, ali onih 10 u trećoj četvrtini bili su najzaslužniji za seriju 28:8 kojom su Trejlblezersi i rešili meč. Metjuz je ubacio 18, Lilard 16, a Kaman 10 poena.

Ovom pobedom Portland se izjednačio sa Golden Stejtom po broju trijumfa u sezoni, dok je Majami doživeo 21. poraz. Najefikasniji u gostujućem timu bio je Dvejn Vejd sa 23 poena.

Retultati:

Portland - Majami 99:83

Njujork - Hjuston 96:120

Toronto - Šarlot 95:103

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA