POLJACI ZOVU DRINČIĆA: Partizan je pristao, a na njemu je da odluči!

Čelnici crno-belih su svesni da ne mogu da zadrže iskusnog vezistu i načelno su se dogovorili sa Lehom iz Poznanja o transferu, a sada je na igraču da li će prihvatiti ponudu ili ne

  • 27

Partizan pokušava da sačuva okosnicu tima i sa glavnim igračima iz jesenjeg dela šampionata krene u prolećne borbe. Sa zadržavanjem Petra Škuletića su uspeli čelnici crno-belih, ali teško da će im to poći za rukom kada je u pitanju Nikola Drinčić.

Glavni kreator igre vicešampiona Srbije i sa topom u levici je već letos bio blizu odlaska, ali je popustio, međutim, sada je situacija znatno drugačija. Iskusni fudbaler je zatražio da mu se povećaju primanja sa sadašnjih 132 hiljade evra godišnej, ali do toga će teško doći uzimajući obzir finansijske probleme u Humskoj.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Toga su svesni i rukovodioci Partizana i zato neće praviti probleme Drinčiću oko inostranog angažmana, a već neko vreme su u pregovorima sa poljskim Lehom i kako prenosi "Sport" pristali su na sve uslove obeštećenja i sada je sve na igraču.

Poljaci nude nude vezisti crno-belih dvogodišnji ugovor i veom adobre finansijske uslove, a i to što su stabilan i jedan od noljih klubova u njihovoj zemlji im je samo dodatni plus. Kako sada stvari stoje sve je na Drinčiću koji je morati da donese odluku.

(Telegraf.rs/Izvor: Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    11. januar 2015 | 10:20

    XXAAXXAA..Stize LAZOVIC iz fkcz,ugovor mu je istekao,a ionako nikada nije skrivao da je GROBAR,samo jedini problem moze da predstavlja visegodisnji GUBITNICKI MENTALITET STICAN U ZVEZDI !!!..XXAAXXAA..DOBRODOSAO LAZO U NAJVECU SRPSKU SVETINJU !!!..Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

  • Vuk

    11. januar 2015 | 07:48

    Cuj sa topom u levici haha...toliko boli da su zbunjeni...top je u desnici, pitajte Bajka I ovog malog novog, neznam ni kako se preziva!

  • Milos

    11. januar 2015 | 08:39

    Povecajte mu platu! Drina majstore nemoj da ides.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA