VUJOŠEVIĆ NE UZVRAĆA TUŽBOM: Nisam gmizavac pred sudom!

- Vidim da sada iz komšijskih redova ponovo ima čačkanja, ali neću odgovarati, bilo je previše toga - poručio je trener Partizana

  • 69

Krajem novembra prošle godine, trener Partizana Duško Vujošević potvrdio je da je dobio tužbu od predsednika Crvene zvezde Nebojše Čovića.

Tužba je usledila nakon dobro poznatog duela u "Utisku nedelje" autorke Olje Bećković.

Posle pobede nad Olimpijom, Vujošević je rekao da neće odgovoriti istom merom.

- Kao u kumu, u vreme krize Amerike, jedan sloj društva, gangsterski, imao je sve što je hteo. Vidim da sada iz komšijskih redova ponovo ima čačkanja, ali neću odgovarati, bilo je previše toga. Želim da vas obavestim da je jedna javna polemika prenešena na sud. Neću da pričam i da se trošim. Hoću da imam potpunu energiju nad tim. Neću da uzvraćam tužbu, neće biti gmizavac pred sudom - rekao je Vujošević, a preneo "Žurnal".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    11. januar 2015 | 11:51

    ..XXAAXXAA..DULE NE UZVRACA TUZBOM,ALI ZATO IMPERIJA-PARTIZAN UZVRACA UDARAC !!! PARTIZAN-SAMPION-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

  • Kako je jadan

    11. januar 2015 | 13:24

    Pa čime da uzvrati kad nema? I bezobrazan je ovde kad kaže "ponovo čačkanja" pa on je jedini koji svaki dan pominje Crvenu zvezdu,huška ove nesrećne ograničene navijače,ono njegovo stado da ga sledi...Vujošević je zlo ovog društva.Loš primer svima.Prvo bavi se nelegalnim finansijskim radnjama,krije papire,neko ga štiti.Na terenu psuje,vređa,davi decu...na konferencijama za medije i u intervjuima poziva na nasilje,neposlušnost,anarhiju...Treba ga izbaciti iz sporta.

  • grobar do koske

    11. januar 2015 | 12:02

    ..Bez nedostatka dokaza,OPTUZBA SE POBIJA..!!!..XXAAXXAA..DZABA..Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA