Mihajlović spremio transfer bombu u januaru!

Srpski trener izjavio da bi uskoro veliko fudbalsko ime koje je ostavilo trag u njegovom bivšem klubu Interu trebalo da stigne u Đenovu

  • 2
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Trener Sampdorije Siniša Mihajlović potvrdio je danas da je klub u završnim pregovorima oko dovođenja napadača Evertona Samjuela Etoa.

- Ne želim previše da pričam o tome dok se ne završi transfer. Lično, nisam imao kontakt s njim, ali koji trener ne bi voleo takvog igrača. Na listi želja je i Mjurijel iz Udinezea, koji bi bio prava zamena za Gabijadinija. To su igrači sličnih karakteristika i verujem da će ekipa igrati još bolje, iako sam i dosadašnjim delom sezone presrećan - rekao je Mihajlović na konferenciji za medije posle pobede nad Empolijem (1:0).

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Italijanski mediji preneli su da će kamerunski napadač blizu potpisivanja ugovora sa klubom iz Ðenove, prema kojem će za godinu i po dana zaraditi 1,6 miliona evra.

On je ove sezone u Premijer ligi postigao tri gola na 14 utakmica, nakon što je letos prešao iz Čelsija.

Tokom karijere igrao je za madridski Real, Majorku, Espanjol, Inter, Anži, a najdublji trag ostavio je u Barseloni gde je od 2004. do 2009. godine postigao 135 golova na 201 meču. Sa katalonskim timom osvojio je tri titule Primere, dve Lige šampiona, Kup Kralja i dva Superkupa Španije.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA