Bivša Kolova devojka o seksu s Balotelijem: Izdržljiv je i obdaren! Milion puta je bolji od Ešlija! (FOTO)

Atraktivna Eglantin Agilar je ispričala najintimnije pojedinosti iz noći koju je provela u krevetu napadača Liverpula, a onda ga uporedila sa bivšim dečkom

  • 34

Bivša devojka Ešlija Kola, atraktivna Eglantin-Flore Agilar oplela je po svom bivšem dečku, ali ono što je mnogo interesantnije na sav glas je ishvalila ljubavničko umeće Marija Balotelija i opisala čitavu noć koju su proveli zajedno.

Zgodna i poprilično slobodna šminkerka ispričala je medijima na Ostrvu svoje iskustvo iz kreveta sa italijanskim fudbalerom, uz napomenu da je milion puta bolji u seksu od Ešlija Kola, ali i ostale četvorice igrača sa kojima je delila postelju prethodnih godina.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Bolji je milion puta od Ešlija, to ne može da se poredi. Bolji je od bilo kog fudbalera sa kojim sam bila. A Liverpul nema zbog čega da brine ukoliko je Mario i upola spreman na terenu u odnosu na njegovu spremnost u krevetu - rekla je zanosna Eglantin, a zatim i podelila najintimnije detalje njihove večeri.

Njih dvoje su počeli da se dopisuje preko Instagrama, a zatim su usledile i poruke preko telefona, gde je italijanski reprezentativac iskoristio svoje zavodničke sposobnosti hvaleći njen izgled da bi na kraju pozvao nju i njenu prijateljicu da ga posete u hotelu.

Foto: Twitter/@eglantineaflore Foto: Twitter/@eglantineaflore

- Pozvao je mene i prijateljicu da ga posetimo u hotelu. Bio je smešten u pentahausu koji je bio ogroman i zauzimao ceo sprat. Zatekle smo ga kako gleda crtaće kada smo došle, a on nam je ponudio piće i razgovarali smo narednih sat vremena - počela je priču o toj večeri Agilar dodavši da su zatm večerali u skupocenom restoranu, a on je bio iznajmio Bentli kojim su se vozili po gradu, što ju je oduševilo.

- Bilo je predivno. Parkirali smo u garaži hotela pored njegovog Ferarija. Pozvao me je da se popnem sa njim u sobu gde smo nastavili da ćaskamo. Interesovalo ga je da li sam pre bila sa fudbalerima, a ja sam mu rekla da sam bila sa petoricom, ali nisam želela da otkrivam imena.

- Pitao me je šta očekujem od njega, a ja sam rekla da pretpostavljam da ćemo imati seks, ali on se pravio da ne želi. Onda me je poljubio kao za laku noć i počeli smo da vodimo ljubav. Bilo je sjajno, znao je šta radi. Vrlo je obdaren i promenili smo pet poza tokom seksa.

- Bio je izdržljiv i i trajalo je jako dugo. Sve vreme me je pitao kako se osećam, a ja sam uživala. Nakon toga smo se mazili i ljubili. Učinio je da se zaista osećam posebno -  ispričala je 23- godišnja Eglantin.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Paja Patak

    11. januar 2015 | 21:20

    Bila je sa petoricom ali nije htela da otkriva imena,htela ga je drzati u neizvesnosti...haha

  • Браде

    12. januar 2015 | 00:07

    Idiotski fudbaleri. Kao sto jedan nas rece za svoj tim: "ja im doveo ku*ve da ih ka*aju, a oni ih ozenili. ". :D

  • perica

    11. januar 2015 | 21:46

    Ove su svuda iste...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA