ČUDO DA NIJE BILO MRTVIH: Dve stravične nesreće na Dakaru u roku od samo nekoliko minuta! (VIDEO)

Koliko samo sreće su imali vozači i njihovi kopiloti, ali i svi ostali koji su se zatekli na ovom očigledno nezgodnom mestu 7. etape najbrutalnijeg takmičenja na svetu

  • 0

Stravični snimci nam stižu iz Bolivije sa Dakar relija čiji su prethodni dan obeležile dve nesreće u kojima na svu sreću nije bilo povređenih, a obe su se desilo u razmaku od samo nekoliko minuta.

Sedmu etapu najbrutalnijeg relija i jednog od najopasnijih takmičenja na svetu obeležile su dve odvojene nesreće koje su se dogodilo skoro na istom mestu i možemo reći pravo je čudo da niko nije zaradio teže povrede.

Prvo je Huan Pato Silva zajedno sa svojim suvozačem Huanom Pablom Sisternom mogao da nastrada kada je njihov džip počeo da se prevrće i da leti kroz vazduh da bi se na kraju zaustavio udarcem prednjeg dela u zemlju.

U tim trenutcima su svi i publika i zvaničnici i ostali koji su se našli tu pritračali da pomognu, ali dok su se okrenuli već je usledio drugi udarac. Matju Kembel iz Durango Džimko tima je takođe sa svojim automobilom počeo je da se prevrće, a sreća ili nešto drugo je pogledalo i njega i njegovog suvozača, pa su i oni prošli bez posledica.

Podsetimo da je već jedan takmičar stradao na ovogodišnjem izdanju Dakara, a u pitanju je poljski motociklista Mihal Hernik.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA