Partizan bez Stankovića započeo pripreme za proleće! (VIDEO)

Prozivka Marka Nikolića protekla je bez zamenika kapitena koji je u potrazi za inostranim angažmanom i napustiće klub tokom januarskog prelaznog roka

  • 7

Fudbaleri Partizana okupili su se na početku zimskih priprema u Zemunelu, a ono što je najviše privuklo pažnju predstavnika medija jeste da se na prozivci Marka Nikolića nije pojavio kapiten u jesenjem delu sezone Vojislav Stanković.

Defanzivcu crno-belih je do isteka ugovora ostalo još šest meseci, pa je u potrazi za inostranim angažmanom i napustiće klub tokom januarskog prelaznog roka, tako da se na njega ne računa u prolećnom delu sezone. Pored njega u Teleoptiku nije bilo ni Ismaela Fofane koji je otišao na pozajmicu u Kinu, a pojavio se Branko Pauljević, ali on nije u planovima trenera.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Moraćemo da pronađemo zamene za Stankovića i Fofanu i to da budu adekvatne, kao i na desnom beku, jer je povređen Vulićević, a na Pauljevića ne računamo. Prioritet nam je i zadržavanje Drinčića, Škuletića i Lazovića što duže - rekao je Marko Nikolić.

Šef stručnog štaba se osvrnuo i na ono što očekuje njegovu ekipu u nastavku šampionata, a to je borba za titulu.

- Ništa još nismo osvojili kao što znate. Nijedan trofej nije u našim rukama. Imamo dobru startnu poziciju, ali i loše iskustvo od prošle godine i znamo kakva nas bitka očekuje na proleće.

Crno-beli će do 20. januara trenirati u Beogradu, posle čega će drugu fazu priprema odraditi u turskom Beleku. Novi predsednik Partizana Zoran Popović poželeo je igračima da osvoje duplu krunu i ostvare svih 15 pobede u nastavku Superlige.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

"Pored toga želimo još bolje rezultate u Evropi, ambicije kluba su jasne, uvek idemo na trofeje. Učinićemo sve da obezbedimo maksimalne uslove, kakve igrači zaslužuju, nadam se da će opravdati poverenje", naveo je Popović. Na spisku za zimske pripreme se nalazi 27 igrača:

Golmani: Milan Lukač, Živko Živković, Filip Kljajić.

Odbrana: Vladimir Volkov, Miroslav Vulićević, Nemanja Petrović, Miloš Ostojić, Lazar Ćirković, Branko Pauljević, Branko Ilić, Miroslav Bogosavac, Miladin Stevanović.

Sredina: Saša Ilić, Saša Marković, Nikola Ninković, Nikola Drinčić, Predrag Luka, Darko Brašanac, Danilo Pantić, Petar Grbić, Andrija Živković, Saša Lukić, Ivan Petrović.

Napad: Danko Lazović, Ivan Šaponjić, Petar Škuletić, Nemanja Kojić, Nenad Marinković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grpbar u srcu

    12. januar 2015 | 14:22

    Partzan je bog na zemlji

  • Plus

    12. januar 2015 | 13:53

    Mislim da je Bezanija, zainteresovana za Stankovica!? Ako vec nesto ne uradi, sa Laciom, Palermom i jos nekim klubovima, koji su ratovali oko njega!:-))))

  • Cica

    12. januar 2015 | 16:18

    Kamo lepe srece i cetri godine unazad da nije bio na pripremama...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA