Škuletić: Zašto su ljudi iz Partizana odlučili da ostanem? Ne znam! (FOTO) (VIDEO)

- Imam ugovor sa Partizanom. Nastaviću kao i do sada maksimalno da radim - rekao Škuletić na okupljanju ekipe na zimskim pripremama

  • 10

Petar Škuletić je igrač Partizana do daljnjeg, to se moglo zaključiti na osnovu razgovora sa napadačem crno-belih na startu zimskih priprema.

Kako je Škuletić istakao sva dešavanja oko njegovog prelaska u Lil uticala su na njega, ali će i dalje davati maksimum u crno-belom dresu.

- To su neke stvari na koje ja ne mogu da utičem. Činjenica je da sam imao dobru ponudu i za mene i za klub, ali je odlučio da ostanem. Zašto je tako odlučio? Ne znam. Imam čoveka kojem verujem, Raji Božoviću, mom agentu, koji vodi računa o tome i upućen je u celu stvar - rekao je Škuletić, po završetku prvog zimskog treninga i dodao:

- Imam ugovor sa Partizanom. Nastaviću kao i do sada maksimalno da radim. Ova cela situacija je sigurno uticala na mene. Ja sam živ čovek. ovim ugovorom sam mogao da rešim egzistenciju. Uvek mi ostaje motiv da igram za Partizan - zaključio je napadač crno-belih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    12. januar 2015 | 13:58

    Zato sto nam se MOZE,nismo nikome duzni,svoji smo na svome,NAJJACI SMO U SRBIJI-DECA PARTIZANA !!! DOSTA JE BILO RASPRODAJE,MESETARENJA,MENADZERIJE i ISPOD ZITA,PA ZAR JEDAN MAMIC DA BUDE BOLJI I PAMETNIJI OD NAS ??!! PARTIZAN -IZNAD SVIH i SVEGA !!!!PARTIZAN-SAMPION ! Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

  • Grobar u srcu i dusi

    12. januar 2015 | 14:41

    Skuleticu brate pobratime nisu te prodali grobari jer ti vise vise vredis mnogo od sice koja se nudi za tebe polako bice jacih cifara videces odlican si

  • Zoki

    12. januar 2015 | 15:46

    Prijatelju znam dosta fudbalera i sa mnogo vecim ugovorima koji su propali finansijski pa ni s toliko mnogo love nisu resilo egzistenciju...znaci sve je u glavi,samo zavisi koliko ti je dovoljno.Stegni se druge polusezone odigraj upola ko prvi deo i ode ti za 5 miliona i veci ugovor za tebe.nek te bog cuva od povreda.Realan sam i zvezdas Zvezda do groba i delije sever

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA