Klinac (12) poslao pismo na adresu 32 tima sa samo jednim pitanjem i dobio je odgovor od samo jednog!

Veliki problem za jednog 12-godišnjaka je imao Kejd Poup i onda je došao na sjajnu ideju kako da ga reši

  • 2

Muke su to kada ne znaš za koga da navijaš, jer nemaš nikakvu tradiciju navijanja za određeni tim u svojoj porodici ili ti nijedan tim nije još od malih nogu prirastao srcu. Upravo to je bio slučaj sa 12-godišnjim Kejdom Poupom koji prosto nije znao koju NFL ekipu da podržava i prati.

Zato je došao na sjajnu ideju da napiše pismo svakom od 32 kluba i u njemu ih zapita zašto bi trebalo da baš njih izabere kao tim koji će ubuduće bodriti, ali ga oni očigledno nisu shvatili ozbiljno ili jednostavno nisu želeli da se bave time, jer je samo jedna ekipa odgovorila na njegovo pitanje.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

U pitanju su Karolina Pantersi, čiji je vlasnik Džeri Ričardson rukom napisao svoj odgovor malom Kejdu i objasnio mu zašto bi trebalo da izabere upravo njegov tim.

- Kejde, biće nam čast ukoliko budeš navijao za Karolina Panterse. Učinili bismo te ponosnim na jedan džentlmenski način svojim igrama - napisao je Ričardson i uz pismo poslao i kacigu koju je potpisao učesnik Pro bol meča i igrač ovog tima Luk Kuešli.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Nakon toga za 12- godišnjeg Kejda više nije bilo nikakvih dilema, jer je dobio tim za koji će ubuduće navijati i čije će mečeve gledati.

- Ako je ovo jedini tim koji mi je odgovorio, onda sam ja fan Karolina Pantersa - kazao je Kejd.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA