Zvezda i Partizan razgovarali o promeni sistema takmičenja!

Večiti rivali održali sastanak na poziv Zajednice superligaša na kom se, između ostalog, govorilo o TV pravima, privatizaciji, ali i promeni sistema takmičenja

  • 2

Na inicijativu predsednika Zajednice Superlige Srbije danas je održan sastanak sa predstavnicima Crvene zvezde i Partizana, a cilj sastanka bio je da se u dobroj nameri i otvorenom razgovoru razume društvena odgovornost naših najvećih klubova i da se kreira novi ambijent u fudbalskom sportu.

Samim dolaskom na sastanak predstavnici oba kluba pokazali su svest o ogromnoj odgovornosti koju imaju i želju da se zajedno sa svim klubovima Superlige krene u korenite promene u srpskom fudbalu, navodi se na sajtu Zajednice superligaša.

Predstavnici klubova pozdravili su inicijativu i usaglasili se da je ovaj sastanak prvi korak za vraćanje pozitivnog imidža fudbala, u kojem će svojim ponašanjem, zdravim rivalstvom, ferplejom i međusobnim uvažavanjem vratiti poverenje u naš fudbal.

Foto Marko Todorović Foto Marko Todorović

Istovremeno se razgovoralo o svim aktuelnim pitanjima - prvatizaciji klubova, promeni sistema takmičenja, TV pravima i popravljanju brenda nacionalne Superlige.

Ispred Zajednice Superlige sastanku su prisustvovali predsednik Zoran Šćepanović, generalni sekretar Branislav Delić i direktor lige Vladimir Bulatović, delegaciju Crvene zvezde predvodili su predsednik kluba Svetozar Mijailović, potpredsednik Ivica Tončev i generalni direktor Zvezdan Terzić, a delegaciju Partizana predsednik kluba Zoran Popović, potpredsednici Milorad Vučelić i Ljubiša Tumbaković i generalni direktor Miloš Vazura.

Ovakvi sastanci biće održani i sa svim ostalim klubovima Superlige, kako bi svi dali doprinos promeni slike o elitnom fudbalu u Srbiji, poručeno je na sajtu Zajednice superligaša.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vwb

    13. januar 2015 | 23:12

    Da se Tole i ostali dinosaurusi,proteraju iz srpskog fudbala,a zatim fer i sportski,pa neka bolji osvaja titule,koje ce dobijati pecat u evropskim takmicenjima,kao nekada...SRECNA SRPSKA NOVA GODINA

  • Stefi

    13. januar 2015 | 20:25

    Super. Nesto se radi i desava. Ovo je def. dobar potez jer moramo resiti stanju u nasem fudbalu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA