Partizan traži dozvolu za prisustvo publike na meču s Galatom!

- Mislimo da nema razloga da bude drugačiji od onog što je odlučeno za košarkašku utakmicu Crvena zvezda - Galatasaraj - rekao je predsednik VK Partizan Aleksandar Šoštar

  • 1

Vaterpolo klub Partizan poslao je pismo MUP Srbije s molbom da dozvoli da publika može da prisustvuje odloženoj utakmici prvog kola B grupe Lige šampiona sa Galatasarajem, prenose Večernje novosti.

Taj susret trebalo je da bude odigran 29. novembra prošle godine u bazenu na Banjici, ali je odložen iz bezbednosnih razloga nakon ubistva navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića uoči košarkaške utakmice Evrolige između Galatasaraja i crveno-belih u Istanbulu.

- Čekamo odgovor i nadamo se da će biti pozitivan. Mislimo da nema razloga da bude drugačiji od onog što je odlučeno za košarkašku utakmicu Crvena zvezda - Galatasaraj - rekao je predsednik Partizana Aleksandar Šoštar za Novosti.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Košarkaška utakmica Top 16 faze Evrolige između Crvene zvezde i turskog kluba igra se u petak od 20.45 sati u Kombank areni uz prisustvo publike, ali neće biti dozvoljen dolazak gostujućim navijačima ni u Beogradu, ni u revanšu u Istanbulu.

Vaterpolo meč Lige šampiona Partizan - Galatasaraj na programu je u subotu od 19.30 sati na Banjici.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobar

    14. januar 2015 | 20:45

    Grobari dignite glas ovo je bruka sramota stid drzave liga sampiona bez svojih navijaca sta ce o nama da misle u EVROPI miniranje kluba PARTIZAN BOS VATERPOLA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA