Pogledajte Boltova leđa posle uništavanja atletske staze! (FOTO)

Jamajkanac je prema svojim rečima toliko "uništio" stazu da je poneo deo na svojim leđima

  • 12

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor

    14. januar 2015 | 13:06

    Trebao bi blatobrane da stavi

  • balša ć KO

    14. januar 2015 | 22:50

    kao prvo hemija nisu suplementi,pre svake trke se vrše anti doping testovi od strane isto imene organizacije...Suplementi su dodatci ishrani koji pomažu rastu i regeneraciji mišića zbog čestih i jakih treninga,suplemente svi sportisti koriste...znači suplementi su zdravi i dozvoljeni,hemija NE! Što se bolta tiče genetski inženjering,čovek je crnac(ništa rasistički)imaju drugačiju građu mišića,drugačija vlakna koja im daju eksplozivnost i brzinu za razliku od nas bjelaca.Bolt je visok 195cm ima ogroman gorak ruke i noge,savršenu tehniku i kordinaciju!! TRENING TRENING TRENING Vi ste jedni obični kompleksaši koji niste u stanju ništa da postignete u životu pa čitav dan stojite i čekate nove postove da bi hejtovali vrhunske sportiste,možda pak najvećih vremena ! ;)

  • Lord

    14. januar 2015 | 20:13

    Nasmeja me ovaj komentar genetika je cudo. Kad bi ljudi znali sta sve profesionalni sportisti koriste gledali bi na sport drugacije. Da nije Bolt najbolji zbog, kako on kaze posebnog voca sa Jamajke. Sport je sad cista hemija, uzmi sto jace, bolje, pazi da te ne uhvate i to je to. Vidi se po svim sportovima, pogledajte na primer slike profesionalnih kosarkasa nekad a pogledajte sad. Izgledaju kao bodibilderi. Sad je sport zabava za navijace, bitno je da se obori svetski rekord da bi se popularizovao taj sport. Pa niko se ne zapita kako obore svetski rekord i za po 2s. Zar su toliko te stare generacije bile ocajne da rekordi tako lako padaju?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA