Planić napušta Zvezdu posle samo 6 meseci?

I dalje nije poznato da li će štoper Zvezde otići na pozajmicu ili će biti prodat, a za njegove usluge se navodno interesuju dva francuska kluba

  • 3

Dolazak Aleksandra Lukovića i ostanak Sava Pavićevića u Crvenoj zvezdi bio je jasan signal da će šampion Srbije morati da se odrekne usluga jednog od štopera, ne računajući Darka Lazića koji je praktično viđen u Belgiji.

Činilo se da će Mamadu Mbođ biti taj koji će ponovo ići negde na pozajmicu, ali, kako Večernje novosti saznaju, crveno-beli dres će, posle samo šest meseci, razdužiti Bogdan Planić.

Pored pomenutih štopera, Zvezda na raspolaganju ima još Vukašina Jovanovića i Miloša Stojanovića. Momke na koje Nenad Lalatović ozbiljno računa.

Foto: MNPress Foto: MNPress

Planić je letos stigao kao pompezno pojačanje iz OFK Beograda, ali nije pokazao ono što se od njega očekivalo. Priliku je dobio tek u drugom delu polusezone gde je kumovao sa nekoliko ozbiljnih grešaka. Poslednje što mu se stavlja na teret jeste loša reakcija u Lučanima, kada nije rušio protivnika posle čega je Zvezda primila gol.

Lazović napušta Zvezdu i seli se u Seriju A!

I dalje nije poznato da li će Planić otići samo na pozajmicu ili će ga Zvezda prodati. Navodno su za njegove usluge zainteresovana dva francuska kluba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA