Ovaj čovek neće smeti da spava večeras jer je sprečio najveći navijački derbi (FOTO)

Defanzivac Milvola u 5. minutu dobio crveni karton što je rezultiralo da na megdan Čelsiju, umesto njih, ode Bredford

  • 1
Foto: flickr/Jon Candy Foto: flickr/Jon Candy

Navijači Milvola plaču, Čelsijevi takođe. A glavni krivac za to što se u četvrtoj rundi FA kupa neće održati najveći huliganski derbi jeste defanzivac Lavova Mark Bevers. Naravno i Bredford koji je sa 4:0 isprašio goste iz jugoistočnog Londona i zakazao duel sa Plavcima na Stamford Bridžu.

Pitanje je kako bi se rezultat kretao da pomenuti Bevers nije dobio direktan crveni karton već u petom minutu što su Hanson, Sted i Holidej iskoristili do poluvremena. Na semaforu je stajalo 3:0 sve do 57. minutu kada je Not pogodio za konačan rezultat.

S obzirom na to kakav rivalitet između Milvolovih i Čelsijevih navijača postoji i kako jedva čekaju da ih sudbina sastavi, pitanje je da li će Bevers smeti bilo gde da se pojavi.

Navijači Milvola Navijači Milvola

Prolaz u narednu rundu FA kupa, nakon ponovljenih mečeva, obezbedili su i Totenhem i Sautempton. Pevci su nakon osam minuta gubili od Barnlija sa 2:0, do poluvremena su uspeli da izjednače golovima Paulinja i Kapuea, a Čirišev i Rouz su na samom početku drugog dela rešili pitanje putnika u četvrtu rundu.

Sautempton je neočekivano remizirao sa Ipsvičem u prvom meču, ali su u gostima donekle popravili utisak. Golom Longa u 19. minutu obezbedili su plasman dalje, a srpski reprezentativac Dušan Tadić igaro je solidnih 66 minuta kada je ustupio svoje mesto Peleu.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Диктаторка Тачер

    14. januar 2015 | 23:12

    Нзм да ли се Енглези још увек рокају по граду,као у филмовима.Знам да им на стадиону није дозвољено да устану са столице.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA