Poslednji intervju preminulog fudbalera Volfsburga: 2015. će biti moja godina (VIDEO)

Nažalost, njegov život je tragično prekinut

  • 0

U svom poslednjem intervjuu, preminuli fudbaler Volfsburga Džunior Malanda najavio je da će 2015. godina biti "njegova godina".

Nažalost, njegov život je tragično prekinut, poginuvši na licu mesta kada je sa zadnjeg sedišta probio šoferšajbnu prilikom udara vozila u drvo, a vozač Tuarega Entoni Di Alberto je žurio iz razloga što je vezista Volfsburga zaboravio Plejstejšn i smartfon kod kuće.

- Sledeća 2015. će biti moja godina. Uradiću sve kako bih postao najbolji fudbaler koji će da osvaja trofeje. Nadam se da ću se nametnuti. Vratio sam se u Volfsburg i jako sam srećan zbog toga. Imao sam dobru godinu. - rekao je u poslednjem intervjuu Malanda, a nekoliko meseci ranije je upitan i za nastup na Mundijalu u Brazilu.

- Brazil? Sanjao sam o tome, ali mlad sam i imam kada da igram na Svetskom prvenstvu - rekao je prošle godine Malanda, a belgijski mediji su o njemu pisali:

"Trener je bio ubeđen da bi Malanda kroz dve-tri godine mogao da zaigra za Bajern, Barselona i Čelsi. Džunior je bio fantastičan momak, imao je manire i cenili su ga u njegovom timu".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA