MISTERIJA RONALDOVOG SINA: Ko mu je majka i zašto je nigde nema?

Kristijano Mlađi, po svemu sudeći, nikad neće moći u javnosti da se pojavi sa svojom majkom

  • 41

Sasvim neočekivano, Kristijano Ronaldo, ali mlađi, potpuno je oduševio planetu.

Nakon što je na dodeli Zlatne lopte fudbaler madridskog Reala dobio priznanje za najboljeg igrača sveta, momenat kada se Kristijano Junior upoznaje sa Lionelom Mesijem postao je jedan od najvažnijih i najviralnijih momenata koji je obeležio dešavanje u Cirihu.

Zato ni ne čudi što je mesta za ovog četvorogodišnjeg mališu bilo i tokom intervjua, koji je Portugalac dao za televiziju svoje reprezentacije.

- Porodica mi je uvek na prvom mestu. Sin mi je najvažniji u životu. Voleo bih da krene mojim stopama i postane fudbaler, ali on treba da bude ono što želi da bude. Ima dosta vremena da se o tome razmišlja - govorio je Ronaldo.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

A život malog Kristijana je od trenutka kada je došao na svet u junu 2010. godine bio predviđen kao specifičan. Ne samo zbog toga što mu je otac planetarno popularan - nije ni prvi ni poslednji koji će tako živeti.

Kristijano Mlađi, po svemu sudeći, nikad neće moći u javnosti da se pojavi sa svojom majkom. Jer niko, sem Ronalda, ne zna ko je majka slatkom dečačiću, koji je za dva dana privukao pažnju javnosti.

- Sa velikom radošću vas obaveštavam da sam nedavno postao otac jednog dečaka. Kao što je i dogovoreno sa majkom deteta, moj sin će biti samo pod mojim starateljstvom, dok njegova mama ne želi da njen identitet bude poznat javnosti. Nikakve dodatne informacije o ovoj temi neće biti dostupne i zahtevam sve da u potpunosti poštuju moju i privatnost mog deteta - otkrio je Kristijano Ronaldo putem društvenih mreža 17. juna 2010. godine.

Foto: Instagram/cristiano Foto: Instagram/cristiano

Nakon što je reprezentacija Portugalije 25. juna završila učešće na Svetskom prvenstvu u fudbalu, Kristijano je odmah otputovao u Algarve da vidi svog novorođenog sina.

Postoji više verzija i spekulacija o tome ko bi mogao da bude majka Ronaldovog sina.

Prva je da je nepoznata devojka zatrudnela posle noći provedene sa fudbalerom, kog je upoznala u noćnom klubu, gde je navodno radila.

Ona je potpisala ugovor u kome se odrekla prava na dete, obavezavši se da ne sme otkriti svoj identitet, godine i nacionalnost.

Za to je isplaćena sa oko deset miliona evra.

Mediji su odlučili da se pozabave ovim pitanje, pa se tako 2011. godine pojavila informacija da je majka 20-godišnja britanska studentkinja, koja svoje dete želi nazad i da vrati milione. Šest meseci nakon što se odrekla deteta, devojka je navodno pala u depresiju i odustala od fakulteta.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Oseća se kao da je prodala dušu. Živi luksuznim načinom života, ali to joj ništa ne znači kad ne sme da kaže svoju istinu. Zbog svega toga se oseća jako usamljeno - rekao je tada izvor blizak devojci.

Druga priča je da je u pitanju Amerikanka koja je radila kao konobarica, i koju je Ronaldo smuvao u San Dijegu ili Njujorku. Kada je saznala da je trudna, Portugalca je jurila preko njegovog agenta, a kasnije je fudbaler uradio test očinstva.

Očigledno je dakle da se mediji igraju polunformacijama, a da istina nije izlazila na videlo. Zato je na kraju isplivala još jedna spekulacija, a to je da je Portugalac platio jednoj devojci u SAD da bude surogat majka. Razlog je što je Portugalac zaista želeo da postane otac, pogotovo jer je njegov preminuo 2005. godine.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

U ovoj verziji je posebna uloga Ronaldove majke Dolores, koja se nekoliko puta i javno žalila što joj njen uspešni sin nije podario unuče. Kristijano je oduvek bio vezan za majku i uvek je poštovao njeno mišljenje i želje, pa čak i kad je negodovala zbog njegove veze sa starletom Nereidom Galjardo 2008. godine.

Poznato je da su Dolores i njen momak Hoze preuzeli brigu za Ronaldovog sina.

Možda je ova priča o surogat majci i najrealnija ako uzmemo u obzir da je Ronaldo započeo svoju vezu sa manekenkom Irinom Šajk baš te 2010. godine, i da ona sve ovo vreme nikad nije imala problem s tim što njen dečko ima sina.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Ronaldova majka Dolores je u svojoj autobiografiji otkrila: Kristijanjino nas nekada pita za majku. Jednom smo mu rekli da je u raju, ali drugi u porodici nisu bili zadovoljni tim odgovorom. Na kraju smo mu rekli da putuje svetom, pa onda zaćuti, zaboravi i ne pita više ništa. Ako kasnije u životu bude želeo da zna ko mu je mama, to će biti njegova odluka i niko neće moći to da spreči.

JOŠ ZANIMLJIVIH PODATAKA O KRISTIJANU MLAĐEM

- Sa četiri pune godine, govori portugalski, španski i engleski jezik.

- Na prvi rođendan je i kršten, a ceremoniju u maloj kapeli u blizini aerodroma u Lisabonu obezbeđivala je naoružana vojna policija.

- Ime je izabrao sam Ronaldo, što je potvrdila njegova sestra Katija: Kristijano je izabrao ime i nama se sviđa. Mali baš liči na njega. Ima iste oči. Ne znamo ko je majka, nikad je nismo upoznali.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 500€\noć

    15. januar 2015 | 20:30

    Prava latino sapunica,na kraju ima da se ispostavi da mu je majka Luis Enrigue.

  • meme

    15. januar 2015 | 21:10

    Samo lud covek nece iz svega navedenog shvatiti da je covek unajmio surogat majku koja mu je rodila dete a za to joj je placeno i ona vise nema pravo na to dete..a to rade ljudi gay populacije kako bi imali decu. amin

  • jednostavno

    15. januar 2015 | 20:30

    Kristijano je gej. Cekamo da izadje iz ormara! Ona veza sa manekenkom je cisti PR

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA