PAO DOGOVOR: Rojs od leta u Realu?

Nemački reprezentativac se navodno dogovorio oko petogodišnjeg ugovora sa "kraljevskim klubom" za platu od sedam miliona evra po sezoni

  • 1

Mnogo se piše o tome gde bi Marko Rojs mogao da nastavi karijeru, jer će sigurno na leto napustiti Borusiju iz Dortmunda. Za njega su zainteresovani engleski i španski velikani, ali čin i se da je on izabrao i da se kao najbolji udvarač predstavio Real iz Madrida.

Prema pisanju pojedinih medija, reprezentativac Nemačke se već dogovorio sa "kraljevskim klubom" za petogodišnji ugovor i primanja koja će biti podjednaka onima koje imaju Toni Kros i Karim Benzema što je oko sedam miliona godišnje.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Naravno, pre toga će Madriđani morati da plate 25 miliona evra obeštećenja za njega.

Još jedna potvrda da će se skoro sigurno preseliti na Pirineje jeste i to da Rojs već neko vreme intenzivno uči španski jezik kako bi se lakše prilagodio na novu sredinu.

Posle ovoga se samo postavlja pitanje šta će se dogoditi sa Geretom Bejlom koji igra na istoj poziciji kao Nemac i za koga je poprilično zainteresovan Mančester junajted.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA