Rat plejboj zečice i Mesijeve devojke! (FOTO)

Antonela Rokuzo, dugogodišnja devojka Argentinca koja sa njim ima i dete, najavila je da će tužiti plejboj zečicu Rosio Marengo zbog izjave da je igrač Barselone hteo da prevari svoju izabranicu sa njom

  • 0

Priča argentinske plejboj zečice Rosio Marengo o tome kako ju je jurio Lionel Mesi i bio spreman da sa njom prevari svoju dugogodišnju devojku Antonelu Rokuzo, mogla bi žestoko da se obije o glavu ovom zanosnom argetninskom foto modelu.

Printskrin: RocioMarengo/Instagram Printskrin: RocioMarengo/Instagram

U intervjuu za jedan radio 35-godišnja Argentinka je ispričala da je dobijala pozive od argentinskih reprezentativaca za vreme Svetskog prvenstva 2010. godine da im se pridruži na žurkama koje su organizovali, a da su pozivi uglavnom stizali od zvezde Barselone koji ju je zvao i da dođe kod njega u Evropu.

Reprint: Las Ultimas Noticias Reprint: Las Ultimas Noticias

Plejboj zečica bežala od Mesija: Zvao me na žurke kako bi varao ženu (VIDEO)

E, pa sada bi zanosna Rosio mogla zbog toga da se nađe na sudu, jer je dugogodišnja devojka jednog od najboljih svetskih fudbalera sa kojom ima i sina, Anotnela Rokuzo, najavila da će tužiti dotičnu zbog iznošenja neistina.

Foto: Profimedia/Look Press Agency Foto: Profimedia/Look Press Agency

Istog trenutka je atraktivni model okrenuo priču i počela je da se pravda kako ona nije mislila na Mesija kada je govorila o argentinskim fudbalerima koji su hteli sa njom da se provode iako su u srećnim vezama.

- Nisam ja mislila na njenog muža. Zvali su me na žurku, ali ja ipak nisam otišla. To je bilo za vreme Mundijala u Južnoj Africi, jer sam tada bila tamo. Neću vam reći ko me je zvao. Nikada neću otkriti - rekla je gđica Marengo.

Foto: Twitter/@MARENGOROCIO Foto: Twitter/@MARENGOROCIO

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA