KRALJ ORGIJA: Saša Ćurčić među 10 sportista koji obožavaju grupni seks!

Nekadašnji fudbaler Partizana i nekolicine engleskih timova izabran je u probrano društvo sportista koji uživaju u seksu sa više partnerki odjednom

  • 4

Bivši fudbaler Partizana Saša Ćurčić koji je mnogo poznatiji po svom burnom životu van terena sada je i dobio neku vrstu priznanja za to. Nekadašnji igrač Boltona i Aston Vile je izabran među 10 sportista koji obožavaju grupni seks i orgije.

Jedan španski list je izabrao popularnog Đanija, poznatog po mnogobrojnim vezama sa svetskim i domaćim lepoticama i čuvenim žurkama koje je priređivao, kao jednog od sportista koji su uživali u raskalašnom životu.

Printskrin:Youtube/CrnoBeliPFC Printskrin:Youtube/CrnoBeliPFC

- Saša Ćurčić je srpski superstar. Učestvovao je u nekoliko orgija koje su vremenom isplivale u javnost. Čuvena je njegova „trojka“ sa Japankama u Tokiju, a pamte ga i po "nastupima" u Aston Vili, kada je posle jedne utakmice napunio autobus prostitutkama i zajedno sa saigračima cele noći uživao u njihovom društvu - tvrde Španci.

Ćurčić je tokom prethodnih godina posle završetka karijere učestvovao u brojnim rijaliti šouima u Srbiji, a bio je i pobednik "Velikog brata", i tu nije propuštao priliku da priča o svojim dogodovštinama za vreme igranja u Engleskoj i o tome kako je bio iznajmio autobus dabl-deker u kome je priređivao neverovatne žurke zajedno sa saigračima Stenom Kolimorom, Dvajtom Jorkom i Geretom Sautgejtom.

Foto: Twitter @sasacurcic7 Foto: Twitter @sasacurcic7

Takođe često je i prepričavao anegdotu da kada je trebalo da produži ugovor sa Kristal Palasom saopštio gazdi da ne postoje te pare za koje bi to uradio, ali da ako mu ponude 15 devojaka iz celog sveta, onda bi već bila druga priča, jer bi znao kako da ih usreći.

Uz Ćurčića se u ovom probranom društvu nalaze Rio Ferdinand, Sten Kolimor, Majkl Felps, Maruan Šamak, Sergej Karašev, Džastin Vilijams, Ronaldo, Vagner Lav.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA