OSVETA ATLETIKA: Toresovi golovi iz svlačionice oduzeli Realu pehar Kupa Kralja! (VIDEO)

Mnogo osporavani napadač koji je prethodnih godina više ličio na rekreativca nego na fudbalera, je vrlo brzo po povratku u matični klub počeo da se vraća u formu, a to je dokazao kada je savladao Kejlora Navasa u prvom minutu svakog poluvremena i time odmah oduzeo nadu ljutom rivalu u nadoknađivanje zaostatka iz prvog meča

  • 5

Osveta Atletiko Madrida gradskom rivalu, Realu, za poraz u finalu Lige šampiona je potpuna! "Jorgandžije" su izbacile "kraljevski klub" iz Kupa kralja i oduzeli im priliku da brane trofej koji su osvojili prošle sezone, nakon što su u revanšu odigrali nerešeno 2:2, dok je u prvom meču 2:0 slavio Simeoneov tim.

Fernando Tores je od ove utakmice ponovo miljenik navijača kluba sa "Visente Kalderona", a razlog za to je jednostavan. Mnogo osporavani napadač koji je prethodnih godina više ličio na rekreativca nego na fudbalera, je vrlo brzo po povratku u matični klub počeo da se vraća u formu, a to je dokazao sa oba gola na utakmici.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

A kakvi su to golovi bili? Oba puta je savladao Kejlora Navasa u prvom minutu svakog poluvremena i time odmah sekao krila ljutom rivalu u moguću nadoknadu zaostatka iz prvog meča.

Sve je počelo u 49. sekundi po početku revanša na "Santjago Bernabeu" kada je posle fenomenasle asistencije Grizmana odličnim udarcem levom nogom zatresao mrežu domaćeg tima i šokirao sve na stadionu.

Krenuo je posle toga tim Karla Anćelotija po brzo izjednačenje i preokret, a to se i dogodilo u 20. minutu kada je Ramos zakucao loptu u mrežu Oblaka za poravnanje rezultata.

Taman kada su pomislili navijači Reala da će njihova ekipa u drugom poluvremenu doći do potpunog preokreta i možda uspeti da postigne tri gola koji bi im obezbedili prolaz u četvrtfinale Kupa, desio se ponovo šok u prvom minutu drugog dela meča i ponovo Tores.

Još jedna saradnja njega i Grizmana, koji su očigledno odličan tandem, i onda perfektan šut španskog reprezentativca iz nezgodnog ugla, a lopta je završila u golmanovom ćošku i tu je bio kraj nadama Reala koje jeste podgrejao Ronaldo u 54. minutu kada je izjednačio, ali više od toga Anćelotijevi izabranici nisu mogli, a ni zaslužili.

Dakle, trofej Kupa kralja će ove godine dobiti novog vlasnika, jer je prošlogodišnji osvajač trofeja zaustavljen u osmini finala.

Kup kralja, 1/16 finala:

Real Madrid - Atletiko Madrid 2:2 (prvi meč 0:2)

(Ramos 20, Ronaldo 54 - Tores 1, 46)

Elče - Barselona 22.00

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kk

    15. januar 2015 | 22:59

    Budi se i EL nino

  • Krle krtica

    16. januar 2015 | 05:18

    Svaka cast toresu,ali ja mislim da je za ovo budjenje zasluzan simeone,definitivno najveci motivator medju trenerima...steta sto nije prolgasen za trenera godine

  • La Haine

    16. januar 2015 | 06:26

    Forma je prolazna,klasa je vecna !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA