Šest stvari koje morate da znate pred meč Zvezde i Galatasaraja!

Nikad veće obezbeđenje i pažnja nisu bili na jednom meču košarke u Beogradu

  • 29

Odavno se ovoliko prašine nije podiglo za jedan košarkaški meč u Beogradu, ali na žalost, sportski motivi su u drugom planu.

Nikad veća organizacija i atmosfera apelovanja nije bila vezana za jednu utakmicu pod obručima, kao za meč Crvene zvezde i Galatasaraja, koji počinje u 21 čas.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Ovo su podaci koje možda niste mogli da saznate uoči susreta beogradskog i instanbulskog tima.

* Zastave navijača koje budu unošene u halu, biće detaljno kontrolisane, tako da nijedna sa materijalom prozivki, vređanja gostiju ili turske države neće moći da se nađe među dvadesetak hiljada navijača.

* Ovakva priprema i obezbeđenje nije imala nijedna košarkaška utakmica u Beogradu i Srbiji. Tri prstena oko hale, veliki broj žandarmerije.

* Turski tim se minimalno zadržava u Beogradu. Dolazi čarterom na dan utakmice, odlazi odmah posle, bez bilo kakvih aktivnosti van protokola.

* Galatasaraj mimo prakse koja je poznata u Evroligi nije imao trening veče uoči utakmice, a neće igrači turskog tima ulaziti u Arenu ni danas, sve dok ne budu izašli na zagrevanje uoči susreta.

* Dijego Gijen, direktor Evrolige biće u Areni i pratiti meč, ali najviše organizaciju visokorizičnog susreta. Ukoliko sve prođe kako bi trebalo, nema sumnje da će Zvezda položiti veliki ispit u očima čelnika ULEB-a.

* Unutar hale, osim standardnog broja kamera koje snimaju svaki događaj, za ovaj meč će biti postavljeni dodatni uređaji, kako bi svaki segment mogao da se snimi i zabeleži.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Partizanovac sam...

    16. januar 2015 | 10:29

    Partizanovac sam.veceras igrajte bez mrznje..to ne pripada nama Srbima.Pobijedite sportski a u mislima imajte nesrecnog momka koga su ubili.Ako i izgubite budite dostojanstveni jer to mogu samo srbi.Srecno do pobjede.

  • grobar do koske

    16. januar 2015 | 11:05

    ..2 DECENIJE PRONOSIMO SLAVU SRBIJE U KK EVROPI,A OVI JE ZA 2 GODINE UNISTISE..TOLIKO O STUBOVIMA SRAMA..

  • grobar do koske

    16. januar 2015 | 13:18

    Ma koje bre stvari i koga JOS BRATSKI-TURSKI DERBI ZANIMA..??!!..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA