REPREZENTATIVAC SRBIJE PLAĆAO SEKS STARLETAMA: Fudbalere od danas zovemo "orovi", a ne "orlovi"!

Reprezentativac Srbije Nikola Maksimović biće pozvan na saslušanje u postupku protiv makroa Mihajla Maksimovića i njegovih saradnika, jer je navodno koristio usluge poznate starlete

  • 37

Srpski fudbalski reprezentativac Nikola Maksimović navodno je koristio usluge starleta tokom poslednjeg boravka u nacionalnom timu, prenose beogradski mediji.

Štoper Torina zbog toga će biti pozvan na saslušanje u postupku protiv Mihajla Maksimovića i njegovih saradnika zbog organizovanja elitne prostitucije.

Među onima koji su koristili usluge, između ostalih, poznate starlete Mimi Oro i njene koleginice Plejbojeve zečice Božane Vujanović, pretpostavlja se da ima i drugih sportista.

- U poslovnoj dokumentaciji koja je vođena o devojkama, njihovim klijentima, prihodima i rashodima Maksimović nije jedina poznata osoba, koja je navodno koristila usluge elitnih prostitutki. Na spisku ima i drugih sportista, direktora uspešnih preduzeća i mnogih drugih poznatih muškaraca - otkriva neimenovani izvor.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Portparol Prvog osnovnog tužilaštva Irena Bjeloš otkrila je da će prva saslušanja protiv Mihajla Maksimovića i njegovih saradnika biti zakazan za početak februara. Za ovog makroa, prema do sada prikupljenim dokazima radilo je 12 starleta.

- Među njima, osim manekenki bilo je medicinskih sestara, studentkinja, menadžerki hotela. Njihova cena je između 150 i 200 evra za sat oralnog ili običnog odnosa. Postojala je mogućnost da klijent devojku iznajmi na ceo dan, a pojedini su zahteval i više devojka istovremeno - rekla je Bjeloš.

Foto: Facebook/milicamimi.zivanovic Foto: Facebook/milicamimi.zivanovic

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ... tužnog pogleda

    16. januar 2015 | 11:21

    Kakva nakaza je ova mimi oro.,pa to je strašno. Zar je moguće da i njoj neko plaća za sex?! Fuj,tako nisko pasti.

  • Ana

    16. januar 2015 | 10:55

    Ne daj Boze na cega lici.Evo stvarno. Nit" sam ljubomorna..a ponajmanje ne bi volela da ovako izgledam.Uzas.

  • iskrenost

    16. januar 2015 | 10:48

    A kada cemo o politicarima, pustite fudbalere, oni su prica za sebe...??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA