Sramotna promena iskaza osumnjičenog za ubistvo Zvezdinog navijača!

Kadri Aktaš istakao da je nevin i da je priznao mahanje nožem samo kako bi se pravio važan pred drugovima

  • 1

U danu kada je Beograd pod budnim okom zbog košarkaškog meča između Crvene zvezde i Galatasaraja, u Istanbulu je počelo suđenje Kadriju Aktašu, glavnom osumnjičenom za ubistvo Marka Ivkovića Jagode.

Suđenje koje je počelo sramotnom promenom iskaza Aktaša, koji tvrdi da je nevin. Kako N1 televizija javlja, Aktaš je rekao da je mahao nožem i nekog slučajno ubio samo da bi ispao važan pred drugovima.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

- Pravili smo roštilj kada je 300 do 500 navijača Crvene zvezde napalo navijače Galatasaraja bakljama, metalnim šipkama i kamenjem. Krenuo sam da vidim šta se dešava kad sam zadobio udarac u lice - rekao je Aktaš u svom iskazu i dodao:

Tužilac traži 18 godina zatvora za ubicu Marka Ivkovića Jagode!

- Tada je policija bacila suzavac pa su se svi razbežali. Pošto smo pravili roštilj, imao sam u rukama nož i sudžuk, ali sam ih ispustio. Nikog nisam ubo nožem. Nevin sam.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Takođe, svi optuženi su negirali ubistvo, a Aktašov advokat je istakao da je policija vršila pritisak na navijače da priznaju ubistvo kako ne bi pala ljaga na sve navijače Galatasaraja.

Treba napomenuti i to da su na suđenju prisutni predstavnici porodice ubijenog Marka Ivkovića, kao i srpske diplomatske misije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolaa

    16. januar 2015 | 15:15

    Pravili rostilj,duvali balone i gasili svecice verovatno,a u pauzama menjali pelene deci..I onda su upali besni navijaci Zvezde..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA