Otkriveno zašto je Ronaldo ostavio Irinu! I Srbi zbog toga ostavljaju žene!

Irina neće da bude majka Kristijanu Junioru, pa je izgleda zbog zaštite svoje mame Ronaldo konačno presekao

  • 62

Ko je koga ostavio, Irina Ronalda ili Ronaldo Irinu? Dilema koja je aktuelna početnih dana 2015. godine poslednjih ima primese latino sapunice, jer je po svemu sudeći najbolji fudbaler planete zauvek etiketiran kao mamin sin, jer je navodno stao na majčinu stranu u tom tajnom sukobu majke Dolores i devojke Irine.

O svemu se detaljno informisao jedan portugalski magazin.

- Kristijano je želeo da iznenadi majku i s obzirom da je proveo Božić s Irinom u Dubaiju, planirao je da s mamom bude za njen rođendan, ali Irina nije želela da ide.

- Jako su se posvađali, a on je Novu godinu proveo sa svojim sinom. Irina je loše pričala o Dolores, a Ronaldo je branio majku. To je bila kap koja je prelila čašu i već poslednjih nekoliko meseci njih dvoje imaju loš odnos - piše Korejo da Manja.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Razlog zbog kojeg Irina i Dolores Ronaldo nisu u dobrim odnosima navodno je taj što Dolores misli da Irina nije dovoljno dobra maćeha za njenog unuka.

- Dolores je htela ženu koja će biti dobra majka Kristijanu Junioru, a majčinstvo nije bilo prioritet u Irininom životu - otkrio je bliski izvor pomenutog časopisa.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    17. januar 2015 | 12:41

    Pa s jedne strane je Dolores u pravu.Irina klasična Ruska kurtizana,voli pare a ne Ronalda,da ga stvarno voli,več bi zatrudnela sa njim,a ne samo karijera.Kladim se,da nezna ni jaje na oko da sprži.

  • Drago

    17. januar 2015 | 11:42

    Kapa dole majstore, jedna je majka!

  • miki9

    17. januar 2015 | 17:53

    nista cudno.. modernizacija.. jednakost polova, imam karijeru, kuca, stan, auto.. drugarice za izlaske. kakva bre majka?! hocu bre da uzivam u zivotu?! ne znaju ni sta znaci ostvariti se kao zena, ko napravi seriju SEX&CITY ccc a dok se okrenes eto 40ta.. sta onda.. vino i tabletice cccc UBI NAS AMERIKA SVE ZAJEDNO.. CELU PLANETU

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA