161:2! Zbog ovog rezultata je jednom treneru zabranjeno da vodi svoj tim!

Iako je ovo pobeda za sve anale, pobednice su se suočile sa velikim kritikama koje su im upućene, jer su zaboravile da poenta sporta nije ponižavanje nedoraslog protivnika, a njihov trener je suspendovan na dva meča zbog toga

  • 5

 

Verovali ili ne, ali tako je! Ovaj rezultat je ostvaren na jednom košarkaškom meču. U duelu dve srednjoškolske ekipe košarkašica u San Bernandinu Arojo Veli je pobedio Blumington 161:2 ili ti čak 159 razlike.

Inače ovo ovim devojkama nije prvi put da pregaze protivnice sa više od 100 razlike, ali jeste svakako najveća pobeda koju je najverovatnije ikada neko ostvario. Ipak, ovde se postavlja drugo pitanje, a to je šta je sa fer-plejom, jer svrha sporta nije ponižavanje nedoraslog protivnika, a one su to uradile sigurno.

Upravo zbog toga njihov trener Majkl Anderson je suspendovan za naredna dva meča i zabranjeno mu je da vodi tim. On se našao na udaru kritika, a iako se pravdao time da je svoju stratnu petorku na poluvremenu ostaivo na klupi,  arezervistkinjama rekao da šutiraju na koš tek u poslednjim sekundama napada, to mu nije pomoglo.

Devojke iz Aroja su već odigrale jedan meč bez njega i opet su bile više nego ubedljive, jer su sledećeg protivnika dobile 80:19, a tim je sa klupe vodio njegov 19-godišnji sin.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZEMUNAC

    17. januar 2015 | 17:07

    Sta ga kaznjavaju Gde pise da je zabranjeno da daju koseve kakva glupost ne verujem

  • miki

    17. januar 2015 | 18:37

    Problem je u tome sto se ovde roditelji ponekad suviše mesaju u posao trenera, pa kada njihovi ljubimci koji i ne zasluzuju da budu u timu, izgube s takvom razlikom onda im je opet neko drugi kriv.

  • Minja Subota

    18. januar 2015 | 08:26

    Nije Najveca pobeda ikada! Moji drugari su igrali za skolu na jednom turniru i izgubili su 212:28!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA