Nadal nije svrstao sebe u favorite za osvajanje Australijan opena!

Kada su novinari pitali da li može da predvidi eventualnog pobednika prvog gren slema, on je slegao ramenima, duboko uzdahnuo i rekao da osvajač trofeja sigurno neće biti on

  • 3
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Španski teniser Rafael Nadal nije svrstao sebe u favorite za osvajanje titule na predstojećem Otvorenom prvenstvu Australije, koji počinje u ponedeljak.

Kada su ga novinari pitali da predvidi eventualnog pobednika Australijen Opena, on je slegao ramenima, duboko uzdahnuo i rekao da osvajač trofeja sigurno neće biti on.

- Ne smatram da sam jedan od favorita ovde u Melburnu - rekao je treći teniser sveta na konferenciji za medije.

OVDE pogledajte žreb za predstojeći turnir u Melburnu.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

On je dodao da bi lagao ukoliko bi rekao da je spreman za pobedu.

Nadal važi za jednog od takozvane "velike četvorice", zajedno sa prvim teniserom sveta Srbinom Novakom Ðokovićem, drugim na ATP listi Švajcarcem Rodžerom Federerom i šestoplasiranim Britancem Endijem Marejem.

Španski teniser smatra da bi bilo ko od ove trojice tenisera mogao da osvoji titulu.

Nadal je prošle godine zbog povrede ručnog zgloba, a potom i operacije slepog creva propustio veći deo druge polovine 2014. godine.

On je u prvom delu osvojo svoj deveti Rolan Garos i još tri ATP titule, završivši na kraju godine među tri najbolja igrača, deveti put u deset godina.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA