Ovakav krvnički start još niste videli, a bio je prijateljski meč! (VIDEO)

Nezreo i pre svega sraman potez je napravio Leandro Marin, a to je moglo da košta jednog mladića nastavka fudbalske karijere

  • 3

Neki fudbaleri zbog ovakvih startova bi zaista trebalo da popiju doživotnu zabranu igranja, naročito ako to urade na prijateljskom meču, kao što je učinio Leandro Marin iz Boke juniors u pripremnom duelu sa Rasingom.

Susret dva argentinska velikana, koji pritom nije bio ni takmičarski, obeležila su dva crvena kartona koje su dobili igrači Boke u razmaku od samo četiri minuta. Prvo je Erbes u 25. minutu morao prerano na tuširanje, a ond u 29. je pomenuti Marin mogao da okonča karijeru Adrijana Senturiona.

Ne pogibeljni, već bi se pre moglo reći krvnički start 22. godišnjeg fudbalera koji je mogao svom vršnjaku da prekine karijeru koja je tek na početku. Zaista nezreo i sraman potez Marina, a vi procenite koliko bi trebalo da bude kažnjen zbog ovakve stvari koju je uradio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA