Nikoliću se ispunjava i druga želja ove zime

Načelno je postignut dogovor sa Nemanjom Tubićem, a posle afirmativnog odgovora koji se očekuje od strane UO crno-belih, trebalo bi da se transfer i realizuje, tako da bi trener crno-belih već za prvi deo priprema mogao da računa na iskusnog defanzivca

  • 3

Trener Partizana Marko Nikolić može zadovoljno da trlja ruke, jer bi uskoro mogao da dobije i drugog igrača koji je bio na njegovoj listi želja za zimski prelazni rok. Posle Stefana Babovića u Humsku bi trebalo da stigne i Nemanja Tubić koji je bio na meti kluba i pre šest meseci.

Srpski internacionalac koji je minule jeseni nastupao za Bate Borisov i igrao u Ligi šampiona konačno bi mogao da se vrati u klub u kome je ponikao, ali nikada nije dobio šansu u seniorskom timu. On je bio želja i prethodnog leta, ali tada su finansijski uslovi predstavljali nepremostiv problem.

Foto: Wikipedia/Майоров Владимир Foto: Wikipedia/Майоров Владимир

Sada je tu situacija mnogo čistija i poznatija, a kako saznaje "Sport", iskusni defanzivac je u načelu postigao dogovor sa sportskim sektorom kluba i sada se čeka samo afirmativan odgovor od strane Upravnog odbora i da se krene u realiziaciju transfera.

Prema svemu sudeći to bi moglo da se reši veoma brzo i da nekadašnji igrač Čuakričkog i ukrajinskog Karpatija se nađe u avionu za prvi deo priprema u Antaliji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobarcina

    18. januar 2015 | 12:40

    Grobari dali je ovo dobro pojacanje

  • Horejšio

    18. januar 2015 | 13:19

    Dupla kruna!

  • valter

    18. januar 2015 | 16:14

    Daj bre dovedite vujadinovica! Decko sabija, lekovica obavezno ako volkov ode i ja bih doveo alivodica jer em sto je grobar em sto je dobar igrac!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA