ŽIVOTNA DRAMA SPORTSKOG ASA: Oteli ga, opljačkali i prebili na mrtvo ime, a onda ga izubijanog bacili u park! (VIDEO)

Jedan od najuspešnijih svetskih golfera je prethodnog vikenda bio na meti pljačkaša koji su mu oteli mobilni telefon, gotovinu i kreditne kartice, a uz to su ga i istukli

  • 0
Foto: AP/Tanjug, PA Foto: AP/Tanjug, PA

Jedan od najboljih golf igrača na svetu, Robert Alenbi, je preživeo veliku dramu na Havajima, gde je on bio učesnik na jednom turniru. Australijanca su navodno oteli, opljačkali i pretukli nepoznati napadači, a zatim su ga onesvešćenog ostavili desetak kilometara od bara iz koga su ga oteli.

Prema pisanju svetskih medija, to se dogodilo u petak, u blizini jedne od najpoznatijih plaža na svetu "Vaikiki", a Alenbi je doša u vinski bar zajedno sa dvojim kedijem i prijateljem. Međutim, oni nisu bili uz njega u trenutku kada se otmica dogodila.

Nesrećnog golfera je pronašla jedna slučajna prolaznica koja ga ga je odvazla taksijem do hotela. Njemu su nestali novčanik, mobilni telefon i kreditne kartice, dok su na njegovom licu vidljive masnice i druge povrede.

Policija je u subotu zajedno sa njim otišla u taj vinski bar kako bi ispitala slučaj i uzela snimke sa sigurnosnih kamera, ali za sada još nije uhapšen nijedan od napadača. Alenbi se oglasio posle nekog vremena i izrazio zadovoljstvo što je uspeo da izvuče živu glavu.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Nisam mislio da ću se izvući. Rastao sam se sa prejateljem nakon što smo platili račun oko 22.48. On je otišao u WC, a sledeće čega se ja sećam je da me bacaju u nekakav park miljama daleko od tog mesta. Pronašla me je neka beskućnica koja je rekla da je videla tipove koji me izbacuju i kola - ispričao je Alenbi i dodao.

- Ona me je odvela do nekog penzionisanog bivšeg vojnika koji mi je platio taksi do hotela. Uzeo sam njegove podatke i sigurno ću mu se javiti.

Pored lokalne policije na ovom slučaju je počeo da radi i FBI, a već su identifikovali nekoliko osumnjičenih za ovo krivično delo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA