Troicki osvetlao obraz Srbije prvog dana Australijan opena!

Posle tri poraza naših predstavnika u prvom takmičarskom danu, Troicki je ostvario i prvi trijumf, inače njegov deveti uzastopni u poslednjih desetak dana

  • 5

Bravo Viktore! Srpski teniser i sigurno najveći povratnik u svet tenisa Viktor Troicki osvetlao je obraz naše zemlje prvog dana Australijan opena i doneo joj prvu pobedu. Momak koji je prethodnog vikenda osvojio turnir u Sidneju, bio je bolji na startu prvog Gren slema sezone od Jiržija Veselog 6:3, 3:6, 6:2, 6:3.

Posle nešto više od dva sata igre, Srbin koji je godinu dana bio nepravedno kažnjen od strane ITF-a i bilo mu je zabranjeno da se takmiči, došao je do svog prvog trijumfa na prvom od četiri najjača turnira u 2015. godini.

Najjače Viktorovo oružje - servis, funkcionisalo je besprekorno na ovom meču, o čemu svedoči čak 14 asova koje je imao, ako i čak 71% ubačenog prvog servisa.

Na ovaj način je nastavio sjajnu seriju pobeda koje je ostvario u poslednjih desetak dana, pošto mu je ovo deveta uzastopna pobeda.

Printskrin: http://2015.ausopen.com/ Printskrin: http://2015.ausopen.com/

Njegov naredni protivnik biće Leonardo Majer koji je 26. teniser na svetu, a njih dvojica do sada nijednom nisu ukrstili rekete na ATP turu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA