Srpski vaterpolisti su imali problema da stignu do Rusije!

Izabranici Dejana Savića su dan kasnije stigli u Astrahan, nego što je planirano

  • 0

Vaterpolo reprezentacija Srbije doputovala je u Astrahan gde će u utorak odigrati utakmicu Svetske lige protiv Rusije.

Srpski vaterpolisti su u Rusiju stigli dan kasnije, jer aerodrom u nedelju uveče nije radio zbog magle, pa su morali da prespavaju u Istanbulu.

- Rusi su domaćini Svetskog prvenstva u Kazanju i očigledno je da se pripremaju na najbolji mogući način. Pobede protiv Nemačke i Španije nisu slučajne. Za ovaj srpski tim biće to dobra provera. Idemo na pobedu, mada nijedan rezultat nece značiti ništa kada je u pitanju konačan plasman u ovoj grupi - rekao je selektor Dejan Savić.

On je odlučio da Rusima suprostavi igrače sa šireg spiska, dok je domaćin pojačan u odnosu na Evropsko prvenstvo u Budimpešti.

Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić

Obe reprezentacije posle prva dva kola imaju maksimalan broj bodova. Srbiji do kraja takmičenja predstoje mečevi protiv Španije u Madridu i Nemačke i Rusije kod kuće.

Utakmica trećeg kola kvalifikcionog dela Svetske lige Rusija - Srbija igra se u utorak od 16.30 po srednjeevropskom vremenu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA