TOP 10 svetskih fudbalskih zvezda koji su varali svoje žene (FOTO)

U jeku skandala da je Kristijano Ronaldo navodno prevario Irinu Šajk, mi vas podsećamo ko je sve nestašan bio van fudbalskih terena

  • 3

Čitav svet bio je uveren da su Kristijano Ronaldo i Irina Šajk raskinuli zbog njenog neslaganja sa porodicom Portugalca, odnosno njegovom majkom. Međutim, poslednje informacije bacaju sumnju na to.

Izgleda da je Kristijano malo ''švrljao'' i da je najbolji fudbaler sveta je još pre nekoliko nedelja uplovio u vezu sa atraktivnom ukrajinskom manekenkom koja neodoljivo podseća na njegovu bivšu ljubav.

Tako barem tvrde portugalski mediji koji ističu da je Ronaldo novogodišnje praznike proveo sa Jarom Kmidan, nakon čega je njegova veza sa Irinom pošla silaznom putanjom.

Nije dobitnik Zlatne lopte ni prvi ni poslednji koji je ''sedeo na dve stolice'', a mi vas podsećamo koji fudbaleri iza sebe imaju seks skandale.

10. Vejn Runi

 

Foto: Facebook/Jennifer Thompson Foto: Facebook/Jennifer Thompson
Foto: Twitter/Jennifer Thompson Foto: Twitter/Jennifer Thompson

Na desetom mestu se nalazi kapiten Mančester junajteda koji je 2008. godine prevario svoju verenicu Kolin sa prostitutkom Dženifer Tompson. Runi se kasnije oženio tadašnjom verenicom, a njegovo neverstvo je palo u zaplićak.

9. Rojston Drente

Printskrin: Youtube/Malena Gracia Printskrin: Youtube/Malena Gracia

Nestašni dečko holandskog fudbala se nije mnogo naigrao u Realu, ali i posle toga, otkako se iz Holandije preselio u Španiju. Ali, zato se ''igrao'' u krevetu manekenke Malene Grasije s kojom je varao ženu u momentu kada je ona bila trudna njihovim drugim detetom.

8. Patris Evra

Foto: Twitter/@carlahowe Foto: Twitter/@carlahowe
Foto: Instagram/thehowetwins Foto: Instagram/thehowetwins

Osam godina provedenih u Junajtedu načinile su od Patrisa Evre legendu Old Traforda. Da nije bilo seks skandala sa Plejboj zečicom Karlom Houvi, mogli bismo reći da mu je dosije bio pesprekoran. Ovako, varao je suprugu sa devojkom koja je nekoliko godina kasnije, zajedno sa sestrom, imala zanimljivo druženje i sa napadačem Kristal Palasa.

7. Mesut Ozil

Nemački fudbaler je samo još jedna u nizu čije je ime povezivano sa seks skandalom, a Ozil je optužen od nekadašnjeg saigrača Sebastijana Lela da mu je ''koristio'' devojku. Lel je izneo dokaze, napustio Melani Rikinger, a vezista Arsenala nikada nije želeo da potvrdi ovu aferu.

6. Oliver Žiru

Foto: Facebook/Celia Sharif Foto: Facebook/Celia Sharif
Foto: Twitter/@Celia_Kaykes Foto: Twitter/@Celia_Kaykes

Selija Kej je gospođica koja je mogla skupo da košta napadača Arsenala. Oliver Žiru je navodno, noć pred meč sa Palasom, viđen u hotelu sa Selijom što je i te kako razljutilo Vengera. Ali, i njegovu izabranicu. Srećom po Žirua, ova afera je ostala samo na spekulacijama. Međutim, gde ima dima...

5. Frank Riberi i Karim Benzema

Foto: Twitter/ZahiaOfficiel Foto: Twitter/ZahiaOfficiel
Foto: You Tube/Tony2eb Foto: You Tube/Tony2eb

Osim što su mogli da zaglave robiju, Riberi je mogao da dobije i pedalu od supruge. Njih dvojica su optuženi da su imali seks sa prostitutkom 2010. godine, a da nesreća bude veća Zahia Dehar je tada imala samo 16 godina. Seksa je svakako bilo, ali je slučaj zataškan.

4. Ešli Kol

Foto: Promo L’Oreal Paris/Charlotte Medlicott Foto: Promo L’Oreal Paris/Charlotte Medlicott
Foto: Instagram/misscoralierobinson Foto: Instagram/misscoralierobinson

Nekadašnji bek Arsenala i Čelsija je imao skladan brak sa Čeril Kol, ali jednostavno nije mogao da miruje. Ređale su se devojke s kojima je varao suprugu, a a manekenke Korali Robinson i Bruk Heli, kao i frizerka Ajemi Valton su samo jedne u nizu.

3. Tijeri Anri

Foto: Instagram/sadiehewlettmu Foto: Instagram/sadiehewlettmu

Nakon što je potpisao za Barselonu, Francuz se vrlo brzo rastao sa suprugom s kojom je, do tada, imao skladan brak. istina je vrlo brzo izašla na videlo, a Anri je prečesto ''družio'' sa umetnicom Sadi Hjulet.

2. Džon Teri

Foto: FHM Foto: FHM

Defanzivac Čelsija je postao sinonim za seks afere nakon što je obelodanjeno da je bio sa verenicom klupskog kolege Vejna Bridža. Bilo je to 2010. godine kada je teri pokušao da sakrije aferu sa Vanesom Peronsel, ali bez uspeha.

1. Rajan Gigs

Printskrin: Youtube/Buuuuuuuuuuurp Printskrin: Youtube/Buuuuuuuuuuurp
Printskrin: Youtube/Buuuuuuuuuuurp Printskrin: Youtube/Buuuuuuuuuuurp

Kralj prevara je nekadašnji Ronaldov saigrač Rajan Gigs koji je, verovali ili ne, varao svoju suprugu sa ženom rođenog brata Rodnija koji je kasnije priznao da mu je Rajan upropastio život. Jednostavno, legenda Junajteda nije mogla da odoli čarima Imodžen Tomas, učesnice Velikog brata.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    20. januar 2015 | 01:02

    Skidam kapu Gigsu za sve sto je uradio u fudbalskoj karijeri, ali ovakav potez, pre svega prema bratu, je veoma nizak. Tu je pokazao da je kao covek jedna velila nula!

  • BOY

    20. januar 2015 | 00:20

    A ZASTO VISE NEMA MOGUCNOSTI KOMENTARA ZA CICU DANA? A IZGLEDA VISE I NE OBJAVLJUJETE CICU DANA? NIJE FER...

  • Zip

    20. januar 2015 | 01:09

    Mufc i chelsea hahah

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA