Vujošević iskreno: Neću da ćutim zbog Danilovića, jer Partizan propada!

Trener Partizana ne može nemo da posmatra sve što se događa sa crno - belima i smatra političkom ucenom stav pojedinih firmi da počnu sa ugalanjem tek kad on bude smenjen

  • 56

Bez mnogo detaljisanja, Duško Vujošević je u mini intervjuu datom dnevnom listu Informer istakao da nema nameru da ćuti i trpi uništavanje Partizana, bez obzira što to smeta njegovom saradniku i predsedniku košarkaško kluba Predragu Daniloviću.

Strateg srpskog šampiona smatra da je dužan da obavesti navijače zbog čega je klub upao u finansijske probleme.

- Danilović i ja o tim stvarima imamo različita mišljenja. Ja smatram da opstruisanje i propadanje Partizana ne sme nemo da se osmatra - smatra Duško Vujošević.

Vujošević naziva političkom cenom činjenicu da navodno pojedine firme ulaganje u klub uslovljavaju njegovom smenom u Partizanu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PERO

    20. januar 2015 | 09:09

    VUJOSEVICU - NEOSPORNO JE DA SI TI SOLIDAN TRENER CAK STA VISE I ODLICAN ALI TVOJE PONASANJE JE U NAJMANJU RUKU ULICARSKO I KRAJNJE NE PRIMERENO . DAVLJENJE IGRACA , PSOVANJE IGRACA I SUDIJA , ISKLJUCIVANJA I INCIDENTI NA SKORO SVAKOJ UTAKMICI - TO JE NE ZABELEZENO . KULTURNIJI JE TVOJ PRIJATELJ MISA TUMBAS !!!

  • Milan

    20. januar 2015 | 12:01

    Dule je 1000 posto u pravu. Svi dobro vidimo šta se ovde radi. Uništava se klub institucija. Pitanje je dokle će da traje. Privatni klub iz Železnika se puni sa državnim parama u isto vreme.

  • GR-ĆU

    20. januar 2015 | 09:21

    Ja sam podneo zahtev za moja dva mobilna broja koja su kod telekoma da ih prenesem posle osam godina kod drugog operatera.Za neki dan ih napustam

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA