BOMBOM NA SUDIJU! Odložene sve utakmice na Kipru!

Kiparska sudijska asocijacija odlučila se na štrajk posle bombaškog napada na kuću majke sudije Tomasa Mouskosa, koji se dogodio u nedelju u ponoć

  • 0

Kiparska fudbalska asocijacija (CFA) odložila je na nedelju dana sve utakmice, zbog štrajka sudija koji protestuju zbog serije bombaških napada na njih.

- Sve ligaške i Kup utakmice, koje je trebalo da budu igrane od danas pa nadalje, odlažu se do ponedeljka, 26. januara - saopštila je CFA.

Kiparska sudijska asocijacija odlučila se na štrajk posle bombaškog napada na kuću majke sudije Tomasa Mouskosa, koji se dogodio u nedelju u ponoć.

Kiparska sudijska asocijacija je naglasila da nema izbora nego da prestane da sudi na mečevima, jer arbitri time žele da pokažu svoje nezadovoljstvo posle trećeg bombaškog napada ove sezone.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

CFA je osudila napad na kuću majke sudije Mouskosa, kao "kukavički akt".

Sudije širom Kipra su i prošle godine štrajkovali - u martu 2014, pošto je bomba podmetnuta pod automobil jednog od najpoznatijih sudija Leontiosa Tratosa.

Najnoviji incident poklapa se sa periodom u kome policija istražuje optužbe da su neke sudije umešane u nameštanje mečeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA